$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e68c32dc-a826-4be8-b86e-57116437338a','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e68c32dc-a826-4be8-b86e-57116437338a','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e68c32dc-a826-4be8-b86e-57116437338a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e68c32dc-a826-4be8-b86e-57116437338a','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e68c32dc-a826-4be8-b86e-57116437338a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e68c32dc-a826-4be8-b86e-57116437338a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e68c32dc-a826-4be8-b86e-57116437338a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
סלט כרובית כזה עוד לא טעמתם - GRUNDIG המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג
מצרכים 1/4 כוס בצל אדום קצוץ 1/3 כוס סלרי קצוץ
3 ביצים קשות קצוצות 2 כפות בצל ירוק קצוץ 2 כפות חמוצים שמיר, קצוצים 5 כוסות פרחי כרובית לרוטב: 1/2 כוס מיונז 2 כפות שמנת חמוצה 1 כפית חרדל דיז'ון 1 כף מיץ חמוצים\ חומץ 1 כפית שמיר מלח לטעימה פלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם פפריקה( לא חובה) פטרוזיליה קצוצה, לא חובה אופן ההכנה 1.מוסיפים לקערה את הבצל האדום, הסלרי, הביצים הקצוצות, הבצל והמלפפונים החמוצים, ומערבבים לאיחוד. - מכניסים למים רותחים בקערת מסננת את הכרובית, מאדים ומכסים במשך 8-10 דקות עד שהכרובית רכה.
- מוציאים את הכרובית מסלסלת האידוי ומניחים אותה בצד להתקררות.
4.נאסוף את כל שאר המרכיבים . 5.טורפים יחד בקערה את המיונז, השמנת החמוצה, החרדל, מיץ המלפפונים החמוצים, השמיר והפטרוזיליה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 6.מוסיפים את הרוטב והכרובית הצוננת לשאר החומרים שהנחנו בקערה הגדולה. מערבבים עד שכל החומרים נטמעים והכרובית מצופה ברוטב. מפזרים קורט פפריקה וקצת פטרוזיליה קצוצה(לא חייב ).
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('847a34a8-ff47-46fe-bdb1-b35616e944b8','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('847a34a8-ff47-46fe-bdb1-b35616e944b8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|