סלט ירקות עם קרוטוני רביולי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מתכון פשוט וקל הכנה, לסלט ירקות עשיר עם קרוטונים שמכינים עם הרביולי המושלמים של פסטה ריקו

צילום נמרוד סונדרס

מצרכים (לכ- 2-4 סועדים):

1 חבילת רביולי בטטה של "פסטה ריקו"

לציפוי:

1 ביצה טרופה

1/2 כוס פירורי לחם

50 גרם פתיתי גבינת פרמזן

מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק

מעט צ'ילי חריף יבש

קורט מלח / פלפל שחור

לסלט:

צרור עלי חסה / עלי בייבי

1/2 בצל אדום

2 מלפפונים

2 עגבניות

1 פלפל גמבה צהוב

צרור עשבי תיבול שאוהבים

לרוטב ויניגרט הדרים מנצח:

1/2 כוס שמן זית

6 כפות מיץ לימון

1 כף חרדל דיז’ון גרגירים

1 כף דבש / סילאן

1 כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים)

מעט גרידת תפוז טרי או לימון

קורן מלח / פלפל שחור

 אופן ההכנה:

  1. בקערה, מערבבים את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.
  2. מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.
  4. חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.
  5. בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.
  6. שופכים מעל הסלט את הרוטב, מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.

 

חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('25d263cd-6ae7-42be-8a42-366d4e53e8fd','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('25d263cd-6ae7-42be-8a42-366d4e53e8fd','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה