סלט ירקות עם קרוטוני רביולי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e5ea0330-98ab-408c-9193-dad7f70280fb','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון פשוט וקל הכנה, לסלט ירקות עשיר עם קרוטונים שמכינים עם הרביולי המושלמים של פסטה ריקו
מצרכים (לכ- 2-4 סועדים): 1 חבילת רביולי בטטה של "פסטה ריקו" לציפוי:
1 ביצה טרופה 1/2 כוס פירורי לחם 50 גרם פתיתי גבינת פרמזן מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק מעט צ'ילי חריף יבש קורט מלח / פלפל שחור לסלט: צרור עלי חסה / עלי בייבי 1/2 בצל אדום 2 מלפפונים 2 עגבניות 1 פלפל גמבה צהוב צרור עשבי תיבול שאוהבים לרוטב ויניגרט הדרים מנצח: 1/2 כוס שמן זית 6 כפות מיץ לימון 1 כף חרדל דיז’ון גרגירים 1 כף דבש / סילאן 1 כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים) מעט גרידת תפוז טרי או לימון קורן מלח / פלפל שחור אופן ההכנה: - בקערה, מערבבים את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.
- מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.
- חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.
- בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.
- שופכים מעל הסלט את הרוטב, מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.
חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('25d263cd-6ae7-42be-8a42-366d4e53e8fd','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('25d263cd-6ae7-42be-8a42-366d4e53e8fd','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|