סלט אוליביה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5eb1a422-237c-4e80-ac9d-9cc1707009a5','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5eb1a422-237c-4e80-ac9d-9cc1707009a5','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5eb1a422-237c-4e80-ac9d-9cc1707009a5','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5eb1a422-237c-4e80-ac9d-9cc1707009a5','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5eb1a422-237c-4e80-ac9d-9cc1707009a5','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5eb1a422-237c-4e80-ac9d-9cc1707009a5','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5eb1a422-237c-4e80-ac9d-9cc1707009a5','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

יום העצמאות מתקרב , חגיגות יום העצמאות וההופעות אולי לא יתקיימו אבל המסורת הישראלית של אכילת בשרים ביום העצמאות בוודאי יתקיים. המותג מאסטר שף מציע את הסלט המושלם לארוחת יום העצמאות: סלט אוליביה!

צילום אפיק גבאי

מרכיבים ל-4 מנות אישיות:

4 תפוחי אדמה

2 גזרים

500 גרם חזה עוף (אופציונאלי)

4 ביצים קשות

4 מלפפונים חמוצים

1/2 קופסת אפונה ירוקה עדינה  מאסטר שף

1 תפוח ירוק מקולף (אופציונלי)

1/2 כפית מלח, או לפי הטעם

1/4 כפית פלפל שחור, או לפי הטעם

1/2 צנצנת מיונז הולנדי מאסטר שף

 

קישוט:

עלי פטרוזיליה

 

אופן הכנה:

  1. מבשלים ביחד את תפוחי האדמה והגזרים עם הקליפה עד שהם מתרככים.
  2. צולים/ מבשלים בנפרד את חזה העוף.
  3. מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.
  4. חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
  5. מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות קטנות.
  6. חותכים את המלפפונים החמוצים והתפוח לקוביות קטנות.
  7. מעבירים את כל המרכיבים החתוכים לקערה גדולה, מוסיפים את המלח והפלפל והמיונז ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
  8. מעבירים את הסלט ל-4 רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב.
  9. מוציאים את הרינגים, מקשטים את הסלט בעלי הפטרוזיליה ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1bba541f-0ffb-4024-8586-ed0ec0a23de2','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('1bba541f-0ffb-4024-8586-ed0ec0a23de2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה