ניוקי ברוקולי שמנת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('92163c8a-3da7-4999-ac2a-ed5c2658e851','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92163c8a-3da7-4999-ac2a-ed5c2658e851','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92163c8a-3da7-4999-ac2a-ed5c2658e851','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92163c8a-3da7-4999-ac2a-ed5c2658e851','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92163c8a-3da7-4999-ac2a-ed5c2658e851','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92163c8a-3da7-4999-ac2a-ed5c2658e851','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92163c8a-3da7-4999-ac2a-ed5c2658e851','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('92163c8a-3da7-4999-ac2a-ed5c2658e851','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

 באדיבות גרונדיג

 

   כפות קרם פרש 3

כף חרדל דיז'ון 1/2

1/2לימון, קליפה ומיץ

גרם ברוקולי ארוך גבעול, כל אחד חתוך ל-3 חלקים200

  350 גרם ניוקי טרי

2 כפות שמן זית

100 גרם אפונה קפואה

  1 כף צנוברים קלויים

 

אופן  ההכנה:

 

1.מערבבים יחד את הקרם פרש ,החרדל ומיץ הלימון .

 

  1. בסיר אחר מביאים מים לרתיחה מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 3 דקות ולאחר מכן מכניסים את הניוקי .

 

3.מבשלים עד שהניוקי מתחיל לצוף לפני השטח  ומסננים את שתיהם .

  1. מחממים שמן במחבת גדולה וברגע שהוא חם מכניסים את הברוקולי ,ניוקי והאפונה הקפואה ומוסיפים עוד שמן , הכניסו פנימה את הניוקי, הברוקולי והאפונה הקפואה ומערבבים בשמן למשך דקה.
  2. מוסיפים ומערבבים את תערובת הקרם פרש ,מתבלים לפי הטעם.

6.כאשר הניוקי חם, יוצקים לקערות ומעלים את גרידת הלימון והצנוברים.

GRUNDIG המתכונים באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג    

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d97e28b3-8cbc-4024-8fa8-7b185f92ac84','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('d97e28b3-8cbc-4024-8fa8-7b185f92ac84','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה