$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6fb1ccb1-46f4-4a66-9d49-cc743cbf0285','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fb1ccb1-46f4-4a66-9d49-cc743cbf0285','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fb1ccb1-46f4-4a66-9d49-cc743cbf0285','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fb1ccb1-46f4-4a66-9d49-cc743cbf0285','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fb1ccb1-46f4-4a66-9d49-cc743cbf0285','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fb1ccb1-46f4-4a66-9d49-cc743cbf0285','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fb1ccb1-46f4-4a66-9d49-cc743cbf0285','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציע מתכון לנאגטס עוף ותירס בציפוי פירורי לחם, נאגטס טעימים שהילדים יאהבו ולא יפסיקו לבקש.
מצרכים: 500 גרם עוף טחון 1 קופסת שימורים (425 גרם) תירס מאסטר שף, מסוננת 1 ביצה 2-3 כפות פירורי גריסיני מאסטר שף 1 כף רוטב סויה בהיר מאסטר שף 2 שיני שום, כתושות 1 גזר קלוף או 1 בצל קלוף, מגורד דק דק 1/2 כפית מלח לציפוי: 1 כוס קמח מקצועי מאסטר שף 2 ביצים L פירורי גריסיני מאסטר שף שמן לטיגון להגשה: מיונז הולנדי מאסטר שף/ צ'ילי מאסטר שף
אופן הכנה: - טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שחלק מהתירס טחונים וחלק עדיין שומרים על מרקמם.
- מערבבים היטב בקערה בינונית את כל המצרכים לפי הסדר ברשימת המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.
- ב-3 קערות שונות שמים: קמח, ביצים טרופות ופירורי גריסיני.
- יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, פוחסים אותן מעט לצורת נאגטס ומצפים בקמח.
- טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.
- יוצרים בצורה הזאת את כל הנאגטס ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מעבירים למקרר לחצי שעה (אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה אבל הוא עוזר לייצב את הקציצה).
- מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס"מ או אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגטס ומעליהם.
- מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק או מיונז של מאסטר שף.
בתאבון..!!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2e9d9e8a-10fa-40a0-89d2-029d26ac6e6d','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('2e9d9e8a-10fa-40a0-89d2-029d26ac6e6d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|