נאגטס כרובית ברוטב אדום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

המותג מאסטר שף מציע מתכון ממכר לנאגטס כרובית ברוטב אדום – מושלם לנשנוש מול סדרת הטלוויזיה האהובה עלינו או ככיבוד מושלם לאורחים.

צילום נמרוד סונדרס

מרכיבים ל-4 מנות:

2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף

480 מ"ל (2 כוסות) מים

1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים בגודל ביס

שמן לטיגון חצי עמוק

רוטב:

3 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף סילאן

1 כוס רוטב צ'ילי מתוק של מאסטר שף

2 כפות מים

מלח ופלפל לפי הטעם

הגשה:

שומשום

סלט ירוק

 

 

אופן הכנה:

  1. שמים בקערה גדולה את התערובת לציפוי נאגטס והמים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
  2. מעבירים את פרחי הכרובית לקערה ומערבבים היטב לציפוי מכל הצדדים.
  3. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. מכינים צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
  4. מטגנים את הכרובית מכל הצדדים עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת.
  5. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הפפריקה, הסילאן, רוטב הצ'ילי, המים והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים דקה ומכבים את האש.
  6. מוסיפים את הכרוביות המטוגנות לתוך הרוטב ומערבבים עד שהן מצופות מכל הצדדים.
  7. מפזרים שומשום ומגישים, מומלץ לצד סלט ירוק קטן.

 

בתאבון..!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a93bcce1-7d16-48d8-8eec-923fed5db8c2','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('a93bcce1-7d16-48d8-8eec-923fed5db8c2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה