$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9faed6d4-81cd-4396-a2c1-42483b3abf27','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציע מתכון ממכר לנאגטס כרובית ברוטב אדום – מושלם לנשנוש מול סדרת הטלוויזיה האהובה עלינו או ככיבוד מושלם לאורחים.
מרכיבים ל-4 מנות: 2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף 480 מ"ל (2 כוסות) מים
1 כרובית בינונית, מפורקת לפרחים בגודל ביס שמן לטיגון חצי עמוק רוטב: 3 כפות שמן זית 2 שיני שום כתושות 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף סילאן 1 כוס רוטב צ'ילי מתוק של מאסטר שף 2 כפות מים מלח ופלפל לפי הטעם הגשה: שומשום סלט ירוק אופן הכנה: - שמים בקערה גדולה את התערובת לציפוי נאגטס והמים ומערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
- מעבירים את פרחי הכרובית לקערה ומערבבים היטב לציפוי מכל הצדדים.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק. מכינים צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
- מטגנים את הכרובית מכל הצדדים עד להשחמה יפה ומעבירים לצלחת.
- מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את הפפריקה, הסילאן, רוטב הצ'ילי, המים והתבלינים, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים דקה ומכבים את האש.
- מוסיפים את הכרוביות המטוגנות לתוך הרוטב ומערבבים עד שהן מצופות מכל הצדדים.
- מפזרים שומשום ומגישים, מומלץ לצד סלט ירוק קטן.
בתאבון..!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a93bcce1-7d16-48d8-8eec-923fed5db8c2','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('a93bcce1-7d16-48d8-8eec-923fed5db8c2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|