מתכונים למנות טבעוניות באדיבות, השף יובל חירותי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('22942033-9aa3-45bc-a1f9-4cbcbe858307','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('22942033-9aa3-45bc-a1f9-4cbcbe858307','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('22942033-9aa3-45bc-a1f9-4cbcbe858307','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('22942033-9aa3-45bc-a1f9-4cbcbe858307','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('22942033-9aa3-45bc-a1f9-4cbcbe858307','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('22942033-9aa3-45bc-a1f9-4cbcbe858307','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('22942033-9aa3-45bc-a1f9-4cbcbe858307','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
היום מציינים את יום הטבעונות הבינלאומי השף הראשי יובל חירותי של סושיה ופרנג'ליקו מפנקים במתכונים :
האדומה רכיבים: - 200 גר'- מנה אורז
- 100 גר'- טופו
- 20 גר'- בצל סגול
- 20 גר'- גזר
- 30 גר'- פלפל אדום
- 30 גר'- קוביות בטטה מטוגנות
- 20 גר'- פטריות
- 10 גר'- נבטים
- 140 מ"ל - רוטב קארי אדום
- כף וחצי בצל ירוק חתוך למקלות 2ס"מ
- חצי כפית בצל ירוק חתוך לטבעות
כף צ'יפס סלק הכנה: מקפיצים בווק עם 15 גר' שמן לפי הסדר: בצל סגול, גזר, פלפל, פטריות, בטטה, טופו, רוטב. מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק להקפצה נוספת בערך 20 שניות ומורידים. הגשה: מסדרים את האורז במרכז המלחת ומלמעלה מגישים את הטופו והירקות. הירוקה רכיבים: - 200 גר'- אטריות אורז
- 100 גר'- טופו
- 20 גר'- בצל סגול
- 10 גר'- נבטים
- 30 גר'- ברוקולי
- 30 גר'- שעועית ירוקה
- 30 גר'- פלפל ירוק
- 20 גר'- פטריות
- 130 מ"ל - רוטב קארי ירוק
- כפית גרעיני חמנייה קלופים וקלויים
הכנה: מקפיצים בווק עם 15 גר' שמן את המרכיבים לפי הסדר : בצל, ברוקולי, שעועית, פלפל, פטריות, טופו, רוטב, אטריות. ממשיכים להקפיץ עד שהאטריות מוכנות וספוגות ברוטב, מוסיפים את הנבטים להקפצה מהירה נוספת ( בערך 10 שניות ) ומורידים מהאש. הגשה: מוזגים לצלחת נודלס עמוקה ומקשטים עם גרעיני החמנייה מעל. צ'ופסוי צמחוני רכיבים: - 15 גר' - שמן
- 120 גר'- כרוב
- 20 גר'- גזר
- 20 גר' - גמבה אדומה טרייה
- 10 גר'- בצל
- 30 גר' - שעועית ירוקה
- 110 מ"ל -רוטב סצואן
- 100 גר' - טופו קוביות
- 20 גר' - נבטים
- 220 גר'- אורז
- 5 גר' - בצל ירוק חתוך למקלות
- חצי כפית בצל ירוק חתוך לטבעות
הכנה: בשמן חם מקפיצים את כל הירקות והטופו. מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה. פותחים את האורז בווק וממשיכים להקפיץ עד לספיגת הנוזלים. מוסיפים את הנבטים להקפצה אחרונה. הגשה: מוציאים לקערת מידה עגולה והופכים לצלחת הגשה עיקרית. מקשטים עם חצי כפית בצל ירוק חתוך לטבעות.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b43d2777-5446-478e-a027-ce798e5556a6','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('b43d2777-5446-478e-a027-ce798e5556a6','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|