מתכונים לט"ו בשבט - סלט בורגול עם פירות יבשים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7ea32b3f-aaaf-414e-9f7c-6e1238a4fecd','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7ea32b3f-aaaf-414e-9f7c-6e1238a4fecd','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7ea32b3f-aaaf-414e-9f7c-6e1238a4fecd','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7ea32b3f-aaaf-414e-9f7c-6e1238a4fecd','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7ea32b3f-aaaf-414e-9f7c-6e1238a4fecd','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7ea32b3f-aaaf-414e-9f7c-6e1238a4fecd','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7ea32b3f-aaaf-414e-9f7c-6e1238a4fecd','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון לסלט בורגול עם פירות יבשים, אגוזים ועשבי תיבול – שילוב טעמים מנצח בסלט אחד לחג טעים במיוחד
מצרכים (כ-5 מנות): כוס בורגול (רצוי עבה) שהושרה במים רותחים לפחות שעה וסונן (אין צורך לבשל את הבורגול) בצל בינוני קלוף קצוץ
2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות תיבול לגזר ולבצל: רבע כפית אבקת קינמון, שליש כפית סוכר, מעט מלח 8-10 משמשים מיובשים קצוצים חצי כוס חמוציות מיובשות שליש כוס אגוזי מלך חתוכים גס חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים חצי כוס עלי כוסברה קצוצים רבע כוס עלי נענע קצוצים תיבול לסלט: 4 כפות שמן זית/קנולה, 6 כפות מיץ לימון, כפית גדושה דבש/סילאן, חצי כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור. אופן הכנה: -מחממים מחבת עם 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את קוביות הגזר, מתבלים ברבע כפית קינמון, שליש כפית סוכר ומעט מלח עם המלחייה. מכסים ומבשלים 7-10 דקות, עד שהגזר מתרכך. מעבירים לקערת סלט ומצננים. -מוסיפים לקערה את הבורגול ומערבבים עם תערובת הגזר הבצל. מוסיפים משמשים, חמוציות, אגוזים, פטרוזיליה, כוסברה ונענע ומתבלים בשמן, מיץ לימון, דבש/סילאן, מלח ופלפל שחור. *מומלץ לתבל את הסלט כשעה לפחות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו. אפשר להכין יום לפני ולשמור במקרר.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('2a7b2d3f-3cb9-4e33-9f09-7c85a41e2ac2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('2a7b2d3f-3cb9-4e33-9f09-7c85a41e2ac2','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|