מתכון קל להכנה ומזין - קרקר דגנים עם אבוקדו, פסטו ארוגולה וגבינת עזים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e24dec04-9878-403e-9b18-b221656f36f6','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e24dec04-9878-403e-9b18-b221656f36f6','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e24dec04-9878-403e-9b18-b221656f36f6','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e24dec04-9878-403e-9b18-b221656f36f6','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e24dec04-9878-403e-9b18-b221656f36f6','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e24dec04-9878-403e-9b18-b221656f36f6','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e24dec04-9878-403e-9b18-b221656f36f6','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
ארוחת ערב , אירוח או סתם נשנוש לצהריים? המתכון הבא עונה בדיוק על הדרישות קל להכנה במינימום זמן, ומזין. חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנה קרקר דגנים עם אבוקדו, פסטו ארוגולה וגבינת עזים.
רכיבים: חבילת פניני קרקר דגנים 1 אבוקדו בשל ¼ כוס גבינת עזים מיץ לימון מלח ופלפל שחור צ׳ילי גרוס שמן זית לפסטו ארוגולה: חבילת ארוגולה שטופה ומסוננת ½ כוס שמן זית ¼ כוס צנוברים קלויים ¼ כפית מלח פלפל שחור גרוס אופן ההכנה: בקערת בלנדר טוחנים את הארוגולה, שמן זית, צנוברים, מלח ופלפל עד למרקם טחון. שופכים לצנצנת ושומרים במקרר. מועכים בקערה אבוקדו לכדי מחית ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל שחור. מורחים ממחית האבוקדו על גבי הקרקרים. מעל האבוקדו מטפטפים נגיעות מהפסטו ארוגולה ומפוררים מגבינת העזים מלמעלה. בוזקים מעט שמן זית, ומפזרים צ׳ילי גרוס. מורחים על פניני קרקר דגנים בטעם שאוהבים, ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a8b83688-4146-45cf-8ccd-2c0d6af316bf','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('a8b83688-4146-45cf-8ccd-2c0d6af316bf','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('a8b83688-4146-45cf-8ccd-2c0d6af316bf','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|