מתכון קייצי ומרענן סלט קיסר עם פניני קרקר דגנים ורצועות עוף
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b3344e3e-f596-4ba9-a76a-e2cba1947cc3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3344e3e-f596-4ba9-a76a-e2cba1947cc3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3344e3e-f596-4ba9-a76a-e2cba1947cc3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3344e3e-f596-4ba9-a76a-e2cba1947cc3','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3344e3e-f596-4ba9-a76a-e2cba1947cc3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3344e3e-f596-4ba9-a76a-e2cba1947cc3','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b3344e3e-f596-4ba9-a76a-e2cba1947cc3','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת כרמית חולקת מתכון קייצי ומרענן - סלט קיסר עם פניני קרקר דגנים ורצועות עוף. המנה קלה להכנה, אלגנטית, מתאימה כארוחה קטנה והן כהצעה לאירוח קל ומהיר.
מצרכים: לבבות חסה עגבניות שרי
½ בצל סגול פניני קרקר דגנים חזה עוף פרוס דק קורט מלח קורט פלפל 1 כף שמן לרוטב: 1 כפית שום טחון 1 כף חרדל דיז׳ון 1 כף חומץ מלח לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם 2 כפות מיונז ½ כוס שמן זית מיץ לימון טרי לפי הטעם אופן ההכנה: מערבבים בקערה קטנה את התבלינים והמיונז. מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי פנימה. לאחר שהרוטב אחיד, מוסיפים לימון לפי הטעם, מאזנים שוב עם מלח ופלפל. קורעים את לבבות החסה אל תוך קערה בחתיכות גסות. חוצים את עגבניות השרי לחצאים ומוסיפים לקערת החסה. פורסים את הבצל הסגול דק דק לרצועות ומפזרים מעל שאר הירקות. מחממים מחבת פסים ומוסיפים את כף השמן. מניחים את חזה העוף על המחבת החמה ומפזרים מעט מלח ומעט פלפל. הופכים את העוף לצד השני לאחר כ-2 דקות, מטבלים גם את הצד השני, וכאשר העוף מוכן מסירים מהמחבת. מניחים על קרש חיתוך, ופורסים לרצועות. מערבבים את החסה והעגבניות עם הרוטב היטב, ומעבירים לקערה רחבה. שוברים מעל הסלט בנדיבות פניני קרקר דגנים. מניחים את רצועות העוף מעל הכל. בתאבון J מתכון: ליאור משיח
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('e4bde0e3-629d-42a1-a9fc-3c1fad2d4669','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('e4bde0e3-629d-42a1-a9fc-3c1fad2d4669','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|