מתכון 'פיש אנד צ'יפס'

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8a78790b-77af-4854-9fef-f2f977509622','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8a78790b-77af-4854-9fef-f2f977509622','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8a78790b-77af-4854-9fef-f2f977509622','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8a78790b-77af-4854-9fef-f2f977509622','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8a78790b-77af-4854-9fef-f2f977509622','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8a78790b-77af-4854-9fef-f2f977509622','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8a78790b-77af-4854-9fef-f2f977509622','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מתכון מנצח לאחד מהמנות האהבות על חובבי הדגים
'פיש אנד צ'יפס' באדיבות מותג מאסטר שף

מאסטר שף יחצ

מצרכים ל-4 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
  • 700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
  • 1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף
  • כ-2/3 כוס בירה או סודה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית אורגנו
  • שמן לטיגון עמוק

 

אופן הכנה:

  1. מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:
  • שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
    • מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
    • מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
    • הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.
  1. סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
  2. טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
  3. במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
  4. מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף.

 

 

להגשה:

  • ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף –
    מיונז הולנדי, מיוקטש, מיונז כמהין, רוטב ברביקיו, רוטב צ'ילי מתוק, חרדל...
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3a379445-9868-4c4b-9f01-8135eb9f0621','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('3a379445-9868-4c4b-9f01-8135eb9f0621','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה