$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6aabebf5-f8ca-4eb1-b55d-d48a768e5130','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6aabebf5-f8ca-4eb1-b55d-d48a768e5130','/dyncontent/2024/6/9/869e4fcd-767f-4c1d-a1d2-1bd78ccf2799.gif',18012,'מדג\u0027יקל אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6aabebf5-f8ca-4eb1-b55d-d48a768e5130','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
המותג ברילה מפנק במתכון מנצח לכבוד החג האהוב על כונלו: קונצילה ריגטה עם עגבניות שרי צלויות, קלמטה ומוצרלה.
מרכיבים: 1 חבילה (500 גרם) קונצילה ריגטה סלסילת עגבניות שרי בשלושה צבעים
4 כפות שמן זית 3 שיני שום חצויות מלח ופלפל גרוס 1 כוס זיתי קלמטה מגולענים עלים קצוצים מ-6 גבעולי אורגנו 1 מוצרלה פרסקה מעט פרמזן מגוררת הוראות הכנה: - במחבת ברזל לוהטת צולים את עגבניות השרי עם שום ושמן זית עד שהן מזהיבות ומאבדות נפח. מוסיפים מלח ופלפל, זיתים ואורגנו ומערבבים. מורידים מהכיריים.
- בסיר עם מי מלח רותחים מבשלים את הפסטה.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת עם מעט ממי הבישול למחבת עם העגבניות ומקפיצים יחד. מוסיפים קרעים של מוצרלה פרסקה ואם רוצים גם פרמזן ומגישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('dcb13f71-4635-460a-b7c2-57e22d11070f','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('dcb13f71-4635-460a-b7c2-57e22d11070f','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|