מתכון לשולחן החג - קציצות דגים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3e7f44ec-3395-45d9-87fd-c78fe67a5435','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3e7f44ec-3395-45d9-87fd-c78fe67a5435','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3e7f44ec-3395-45d9-87fd-c78fe67a5435','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3e7f44ec-3395-45d9-87fd-c78fe67a5435','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3e7f44ec-3395-45d9-87fd-c78fe67a5435','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3e7f44ec-3395-45d9-87fd-c78fe67a5435','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3e7f44ec-3395-45d9-87fd-c78fe67a5435','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רשת קפה ביגה, חולקת מתכון לשולחן החג בסגנון ים תיכוני עשיר בטעמים. להכנה קלה בבית – קציצות דגים.
קציצות דגים לכ- 7 מנות. מרכיבים:
- 1000 ג' דג לבן קצוץ
- 70 ג' כוסברה קצוצה
- 70 ג' פטרוזיליה קצוצה
- 250 ג' בצל לבן קצוץ
- 50 ג' פירורי לחם
- 2 ביצים
- 5 ג' פלפל שחור
- 10 ג' מלח דק .
יש לערבב היטב את כל המרכיבים. לשים במקרר כדי שהמסה תתייצב ולכדרר כל קציצה ל-40 גרם. לאחר מכן יש לצרוב את הקציצות משני הצדדים במחבת עם שמן קנולה. להעביר אותן לסיר עם רוטב הפלפלים. רוטב פלפלים לקציצות הדג מרכיבים: - 200 מ"ל שמן קנולה
- 10 גרם כמון
- 20 גרם פפריקה מרוקאית
- 10 ג' סוכר
- 20 ג' מלח דק
- 50 ג' אבקת מרק
- 2 יח' פלפל מתוק יבש
- 20 ג' פלפל ירוק חריף פרוס
- 150 ג' שיני שום פרוס גס
- 100 ג' רסק עגבניות
- 200 ליטר מים
- 75 גרם כוסברה טרייה קצוצה
- 700 קילו פלפל אדום פרוס
אופן הכנה: יש לחמם סיר עם 100 מ"ל שמן קנולה, להוסיף את הפלפלים ולבשל כ-10 דקות, להוסיף את הפלפל החריף, לאחר מכן להוסיף את השום ולבשל 6 דקות נוספות. להוסיף את הרסק, לערבב ולבשל כ-2דקות. במקביל לערבב 100 מ"ל שמן נוספים עם הכמון, פפריקה, מלח, אבקת מרק וסוכר. להוסיף את התבלינים כולל הפלפלים היבשים לסיר עם המים, בנוסף להוסיף מחצית מכמות הכוסברה לכסות ולבשל חצי שעה. בסוף הבישול להוסיף את יתר הכוסברה ואם יש צורך לתקן טעמים. בתיאבון....
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('f4d0f0a0-3940-4a11-a579-96a1beb47401','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('f4d0f0a0-3940-4a11-a579-96a1beb47401','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f4d0f0a0-3940-4a11-a579-96a1beb47401','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|