מתכון לקינוח חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן - לטרין תמרים ואגוזים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ddd64561-1224-41f5-baae-cc2d7526323e','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ddd64561-1224-41f5-baae-cc2d7526323e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ddd64561-1224-41f5-baae-cc2d7526323e','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ddd64561-1224-41f5-baae-cc2d7526323e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ddd64561-1224-41f5-baae-cc2d7526323e','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ddd64561-1224-41f5-baae-cc2d7526323e','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ddd64561-1224-41f5-baae-cc2d7526323e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רשת קפה ביגה חולקת מתכון לקינוח חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים.
לטרין תמרים ואגוזים - כמות :60 עוגיות מרכיבים: 200 גרם אגוזי מלך
200 גרם אגוזי לוז 125 גרם סוכר לבן 175 גרם סילאן תמרים 250 גרם תמרים לחים מגולענים כפית קינמון טחון 65 ג שומשום קלוי אופן ההכנה: לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן. לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר . יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים. יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים. בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר. לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים. לשמור בקרור. ולהגיש .. טו בשבט שמח ובתאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('126856a2-51d7-4255-8148-13e9e3243e0d','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('126856a2-51d7-4255-8148-13e9e3243e0d','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|