$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1b72d13b-c4a4-4071-a775-639f243ef2ae','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b72d13b-c4a4-4071-a775-639f243ef2ae','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b72d13b-c4a4-4071-a775-639f243ef2ae','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b72d13b-c4a4-4071-a775-639f243ef2ae','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b72d13b-c4a4-4071-a775-639f243ef2ae','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b72d13b-c4a4-4071-a775-639f243ef2ae','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1b72d13b-c4a4-4071-a775-639f243ef2ae','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
את המנה הפופלארית קבב עראייס גילינו מהמטבח הערבי והיא אורחת קבועה גם במנגל הביתי- דוחסים תערובת קבב מתובלת לתוך פיתה, מושחים בשמן זית ומניחים על הגריל. הפיתה מגנה על הקבב מייבוש, ובתמורה סופגת לתוכה את מיצי הבשר המתובל. להכנת עראייס אפשר להשתמש בכל תערובות הבשר הקפואות של מזרע, אנחנו בחרנו בקבב הרומני המתובל בשום.
קבב עראייס – 8 מנות.
4 פיתות טריות חצויות 1 חבילה 600 גרם קבב רומני של "מזרע" מופשר 4 כפות שמן זית איטלקי משובח צ'ריו 1 כף תערובת זעתר להגשה: צזיקי או טחינה מלהיטים גריל פחמים או מחבת גריל. מפרקים את הקבבים לפירורים גסים וממלאים בהם את חצאי הפיתות. משמנים את הפיתות מבחוץ ומתבלים היטב בזעתר. צולים כל מחצית פיתה כ-5 דקות מכל צד עד שהיא מקבלת סימני חריכה מבחוץ והבשר עשוי לדרגת מדיום. יש להגיש לצד צזיקי או טחינה. חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם. חולקת מתכון לארוחה בפארק או בבית להכנה קלה - קבב עראייס. מתוך ספר המתכונים חגיגה של אוכל טוב – ניתן להשיג בסניפי רשת טיב טעם בעלות של 49 ₪.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('83ed11c0-50d4-40d3-8f7b-e38c8241398b','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('83ed11c0-50d4-40d3-8f7b-e38c8241398b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('83ed11c0-50d4-40d3-8f7b-e38c8241398b','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|