מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופסטו!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ca7a7dde-72ae-4a6d-814b-0b5c47fa477a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca7a7dde-72ae-4a6d-814b-0b5c47fa477a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca7a7dde-72ae-4a6d-814b-0b5c47fa477a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca7a7dde-72ae-4a6d-814b-0b5c47fa477a','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca7a7dde-72ae-4a6d-814b-0b5c47fa477a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca7a7dde-72ae-4a6d-814b-0b5c47fa477a','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca7a7dde-72ae-4a6d-814b-0b5c47fa477a','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מתכון קל וטעים לרוטב שמנת, פטריות ופסטו שישדרג לכם כל ספגטי או פנה!
מצרכים (2 מנות) חצי חבילת פסטה (ספגטי/פנה/פטוצ'יני וכו') 1 מיכל שמנת לבישול (250 מ"ל)
חצי חבילת פטריות שמפניון טריות 1 בצל 1 שום כתוש 3 כפות ממרח פסטו מלח ופלפל קורט אגוז מוסקט גבינת פרמז'ן כף שמן אופן הכנה - נקצוץ את הבצל והפטריות לגודל רצוי
- נחמם מחבת ווק או מחבת רחבה עם מעט שמן
- נתחיל בטיגון הבצל, נוסיף את הפטריות ונמשיך בטיגון עד לריכוך הירקות. נוסיף את השום ונמשיך לערבב על אש בינונית
- נוסיף את השמנת לבישול ונתבל במלח, פלפל ואגוז מוסקט. נערבב היטב וניתן לרוטב להצטמצם מספר דקות על אש נמוכה
- נוסיף את ממרח הפסטו וגבינת הפרמז'ן ונערבב היטב, נתקן תיבול במידת הצורך.
- נכין בנפרד את הפסטה בסיר עם מים רותחים ונסנן אותה
- נוסיף את הפסט המוכנה למחבת עם הרוטב, נערבב 2 דקות ונגיש מיד
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2ead716d-298f-4d21-b5cb-57562b03eba2','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('2ead716d-298f-4d21-b5cb-57562b03eba2','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|