מתכון לעוגה טבעונית בסגנון עוגת גבינה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('79471828-5ab1-4194-b67f-1eb2729c9113','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('79471828-5ab1-4194-b67f-1eb2729c9113','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('79471828-5ab1-4194-b67f-1eb2729c9113','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('79471828-5ab1-4194-b67f-1eb2729c9113','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('79471828-5ab1-4194-b67f-1eb2729c9113','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('79471828-5ab1-4194-b67f-1eb2729c9113','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('79471828-5ab1-4194-b67f-1eb2729c9113','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מתכון באדיבות אורטל ברובין-חן רכזת תחום הנטורופתיה בכללית רפואה משלימה

עוגה טבעונית צילום יחצ


רכיבים לבסיס -
1 כוס שיבולת שועל גסה
1 כוס שקדים
קמצוץ מלח
רבע חבילת תמרים לחים בוואקום
1 כפית סירופ מייפל אמיתי/סילאן
4 כפות שמן קוקוס (עדיף) או חמניות

רכיבים למילוי -
1 כוס קשיו טרי
1 כוס קרם קוקוס 20% שומן לפחות
200 גרם גבינה טבעונית טופוטי
1 כף קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
1 כוס סירופ מייפל
1 כפית גרידת לימון
1 כפית מיץ לימון
קמצוץ מלח


אופן הכנת הבסיס:
להכניס את כל החומרים יחד לבלנדר חזק עד שהופך לעיסה פירורית. לשטח על תבנית פאי. לאפות למשך כרבע שעה בחום של 180 מעלות. אנחנו רוצים שהקצוות יזהיבו מעט, אם זה לא קרה, הגבירו חום ל-200 מעלות ל-2-5 דקות נוספות.
אופן הכנת המילוי:
השרו את הקשיו במים רותחים למשך שעה (לא לכסות את הכלי), סננו היטב.
לאחר מכן הכניסו את הקשיו לבלנדר חזק עם יתר המצרכים. יש לטחון היטב עד קבלת מרקם חלק וקרמי. לשפוך את הבלילה מעל לתחתית החצי אפויה, לפזר באופן שווה על התבנית.
לאפות בחום של 180 מעלות 50 דקות עד שעה, תלוי בתנור. המסה צריכה להיראות אפויה בקצוות ומעט "ג'לית" במרכז.
לצנן היטב. אפשר לאכול כפי שהיא או להוסיף רוטב פירות יער (לבשל 2 כוסות מיקס פירות יער + 4 כפות סוכר קנים + 1 כף קורנפלור, אפשר לצנן ולטחון או להשאיר את הפירות שלמים)

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1111784d-b6fc-4a54-8f19-2440014b7135','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1111784d-b6fc-4a54-8f19-2440014b7135','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('1111784d-b6fc-4a54-8f19-2440014b7135','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה