$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('029ae213-d7b7-43c1-9fa1-e4a322e4550e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('029ae213-d7b7-43c1-9fa1-e4a322e4550e','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('029ae213-d7b7-43c1-9fa1-e4a322e4550e','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('029ae213-d7b7-43c1-9fa1-e4a322e4550e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('029ae213-d7b7-43c1-9fa1-e4a322e4550e','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('029ae213-d7b7-43c1-9fa1-e4a322e4550e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('029ae213-d7b7-43c1-9fa1-e4a322e4550e','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
ההזדמנות שלכם להכין עוגת חלבה עם שוקולד ופצפוצי קרנץ' עם מתכון באדיבות סיון בייקרי
בדיוק בחג זהו זמן אידיאלי לנוח ולהירגע וגם להכין עוגה טבעונית או עוגה קלילה וטעימה. מה יותר טעים מעוגת חלווה עם שוקולד לבן? אם תרצו אפשר להכין את אותה עוגה גם כעוגת פרווה עם שינוי חומרי הבסיס. אז קבלו מתכון פשוט ומהיר להכין עוגה טעימה לכל המשפחה. מצרכים לבסיס העוגה - 100 גרם שוקולד לבן
- גביע שמנת מתוקה
- 400 גרם נוגט (מחית אגוזי לוז)
מצרכים להכנת קרם חלבה: - 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 50 גרם סוכר וניל
- 100 גרם חמאה מומסת (או 80 גרם שמן קוקוס לגרסה פרווה)
- 200 גרם טחינה גולמית
- 120 גרם אבקת סוכר
לקישוט - שומשום לבן ושחור 20 גרם
- פצפוצי אורז ושומשום לקישוט
אופן ההכנה עוגת חלווה - מכינים את הבסיס על ידי המסת השוקולד נוגט במיקרוגל.
- מעבירים את הקרם לקערה מוסיפים את השומשום ומערבבים הכל יחד
- משטחים את התערובת שהתקבלה בתבנית על גבי נייר אפייה לשכנה של 1.5 ס"מ
- מקפיאים עד שהתערובת מתקשה.
- מכינים את קרם של עוגת חלווה – מערבבים גבינה עם סוכר וניל מוסיפים טחינה ומערבבים יחד
- הכנת השכבה – מניחים את פצפוצי אורז על צלחת, יוצקים קרם חלווה מכסים בסיס נוסף ואז את הקרם.
באדיבות סיון בייקרי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1bddbf51-90a9-4cb8-ab4e-7a6a102a8adb','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('1bddbf51-90a9-4cb8-ab4e-7a6a102a8adb','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('1bddbf51-90a9-4cb8-ab4e-7a6a102a8adb','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|