$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('558b1b72-eb84-4c74-a376-ff92ec738765','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('558b1b72-eb84-4c74-a376-ff92ec738765','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('558b1b72-eb84-4c74-a376-ff92ec738765','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('558b1b72-eb84-4c74-a376-ff92ec738765','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('558b1b72-eb84-4c74-a376-ff92ec738765','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('558b1b72-eb84-4c74-a376-ff92ec738765','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('558b1b72-eb84-4c74-a376-ff92ec738765','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
בערב ראש השנה נהוג לאכול לפני הארוחה מאכלים המסמלים בקשות שונות לקראת השנה החדשה, אך ניתן לשלבם גם בארוחה עצמה. אורטל ברובין-חן, רכזת תחום נטורופתיה בכללית רפואה משלימה ממליצה על המתכון הבא לסלט חגיגי הכולל כל טוב הן מבחינת רכיבים והן מבחינת הערכים הבריאותיים
רכיבים: ראש חסה אייסברג/סלנובה לפי הטעם שטוף, מיובש וחתוך חצי כוס גרגרי רימון תפוח פינק ליידי פרוס דק חצי סלק טרי מגורד שנוסיף בסיום לאחר שנערבב את הסלט (וזאת בכדי להימנע מצביעתו של הסלט)
אופן ההכנה: לערבב את החסה, רימון ותפוח ומיד לפני הגשה להוסיף את הסלק והרוטב. אופן הכנת הרוטב: כף רכז רימונים, רבע כוס שמן זית איכותי, כפית דבש, מיץ סחוט מלימון שלם ועסיסי, מלח ופלפל לפי הטעם, לנער היטב ולהוסיף לסלט מיד בהגשה
הצעת הגשה: את הסלט אפשר להגיש בתוך קעריות דלעת ערמונים שחוצים לשתיים, מברישים במעט שמן זית ואופים בגריל על 180 מעלות עד ריכוך והזהבה
באדיבות אורטל ברובין-חן, רכזת תחום נטורופתיה בכללית רפואה משלימה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6915a430-5cb3-4df9-810e-0de67bc82346','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('6915a430-5cb3-4df9-810e-0de67bc82346','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|