מתכון לכדורי בשר וירקות מוקפצים במחבת
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('397f7bb0-191a-46a2-a947-9a83373e00ba','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('397f7bb0-191a-46a2-a947-9a83373e00ba','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('397f7bb0-191a-46a2-a947-9a83373e00ba','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('397f7bb0-191a-46a2-a947-9a83373e00ba','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('397f7bb0-191a-46a2-a947-9a83373e00ba','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('397f7bb0-191a-46a2-a947-9a83373e00ba','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('397f7bb0-191a-46a2-a947-9a83373e00ba','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
הפעם אנחנו מביאים לכם מתכון לארוחת צהריים בריאה ומזינה- כדורי בשר מוקפצים עם שלל ירקות צבעוניים!
מצרכים (2 מנות) לקציצות: 250 גרם בשר טחון
חופן עלי פטרוזליה או כוסברה 1 בצל 1 ביצה מלח ופלפל כפית פפריקה חצי כפית כמון כפית סודה לשתייה 2 כפות פירורי לחם לירקות המוקפצים: 1 בצל חופן שעועית ירוקה חופן פרחי כרובית 1-2 גזר כרוב לבן כף שמן 2 כפות צ'ילי כפית אריסה אופן הכנה: קציצות: - נקצוץ דק בצל ופטרוזיליה ונשים בעקרה
- נוסיף את הבשר הטחון, ביצה, פירורי לחם ותבלינים ונערבב היטב לעיסה אחידה
- ניצור מהתערובת קציצות או כדורים קטנים בהתאם לגודל רצוי ונניח על תבנית/צלחה עם נייר אפייה
- נכניס את הקציצות למקרר ל15-20 דקות להתייצבות
- נטגן קלות את הקציצות במחבת כדי לסגור אותן משני הצדדים ונוציא לצלחת ריקה
ירקות מוקפצים: - נחתוך לרצועות את הגזר, בצל, כרוב ולחתיכות את הכרובית
- נחמם מעט שמן במחבת ווק
- נכניס את הירקות למחבת לפי הסדר: בצל, גזר, כרובית, שעועית וכרוב. נערבב על להבה בינונית בין לבין עד לריכוך של הירקות כעבור מספר דקות
- נתבל במלח ופלפל ונערבב היטב תוך כדי הקפצה
- נוסיף את הקציצות למחבת עם הירקות ונקפיץ יחד במשך כדקה
- נוסיף רוטב צ'ילי וממרח אריסה ונערבב היטב 5 דקות נוספות
מומלץ להגיש ליד אורז לבן, בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f8bc6a68-32d7-47a9-baf5-2b25a27bb6a4','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('f8bc6a68-32d7-47a9-baf5-2b25a27bb6a4','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('f8bc6a68-32d7-47a9-baf5-2b25a27bb6a4','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|