מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות משקדים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7c0c306a-ed6a-4a84-8be8-4dc22a406734','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c0c306a-ed6a-4a84-8be8-4dc22a406734','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c0c306a-ed6a-4a84-8be8-4dc22a406734','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c0c306a-ed6a-4a84-8be8-4dc22a406734','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c0c306a-ed6a-4a84-8be8-4dc22a406734','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c0c306a-ed6a-4a84-8be8-4dc22a406734','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c0c306a-ed6a-4a84-8be8-4dc22a406734','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל טו באב, חג האהבה היהודי, החל השנה ב 12 לאוגוסט, חברת אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות עשויות משקדים: פריכות ומלאות אהבה.
המצרכים: - אחדושלושת רבע כוס קמח כוסמין לבן
- רבע-חציכוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגיה)
- כפיתסוכר וניל (בעדיפות לסוויטאנגו)
- 175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה
- רבע כוס קמח שקדים
במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים ואז להוסיף: 2 כפות שטוחות רסק תפוחים וכף חמאת שקדים טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק לקמח מעט את הנייר אפיה האקולוגי לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות לחמם תנור ל160 ולאפות ל10-15 דק׳ לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות העוגיות צריכות להשאר בהירות, תבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס. לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל - העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפיה. המתכון באדיבות יעל אלעד- מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים, המשתמשת בנייר אפייה של המותג - השומר על איכות הסביבה, אקולוגי ועשוי מנייר טבעי, ללא מלבינים ולכן הוא בריא יותר במגע GREEN FLASH עם אוכל.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('2ad67c3d-e581-4f90-be0f-654bf653c6f1','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('2ad67c3d-e581-4f90-be0f-654bf653c6f1','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|