מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי פירות יבשים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('bf75708f-1ba6-43f3-974e-e008f48b92cb','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bf75708f-1ba6-43f3-974e-e008f48b92cb','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bf75708f-1ba6-43f3-974e-e008f48b92cb','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bf75708f-1ba6-43f3-974e-e008f48b92cb','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bf75708f-1ba6-43f3-974e-e008f48b92cb','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bf75708f-1ba6-43f3-974e-e008f48b92cb','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bf75708f-1ba6-43f3-974e-e008f48b92cb','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('bf75708f-1ba6-43f3-974e-e008f48b92cb','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה הזו אופים פעמיים. הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד.
את גרסאת הביסקוטי לשולחן טו בשבט, או בכלל לאירוח בבית במהלך כל השנה, שידרגה הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז, שחושפת מתכון מיוחד, טעים וקל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית.
מצרכים: כוס סוכר 2 וחצי כוסות קמח
חצי כפית אפיה רבע כפית מלח 2 ביצים 100 גר חמאה חצי כפית מחית וניל 50 גר משמש חתוך לקוביות 50 גר תאנים חתוכים 50 גר חמוציות 100 גר שקדים טבעיים אופן ההכנה: - לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים
- להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים
- ליצור גלילים לאפות ב 180 מעלות 25-30 דק
- לקרר ולחתוך לבסקוטים
- לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה ל 150 10 ד'ק.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('21c94070-6833-499d-a8d1-89bb1cffc2b8','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('21c94070-6833-499d-a8d1-89bb1cffc2b8','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|