מתכון להכנת מרק עוף אסיאתי בדיוק ליום גשום
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ed58c8e6-dd5b-48c7-87a9-e29fc9f3dc9b','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed58c8e6-dd5b-48c7-87a9-e29fc9f3dc9b','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed58c8e6-dd5b-48c7-87a9-e29fc9f3dc9b','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed58c8e6-dd5b-48c7-87a9-e29fc9f3dc9b','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed58c8e6-dd5b-48c7-87a9-e29fc9f3dc9b','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed58c8e6-dd5b-48c7-87a9-e29fc9f3dc9b','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ed58c8e6-dd5b-48c7-87a9-e29fc9f3dc9b','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
אין כמו מרק טעים ומנחם כדי לחמם בימי החורף את הבית והגוף, בעיקר שמדובר במרק עוף אסיאתי, הנחשב כמנה עשירה, מלאה בכל טוב, וקלה מאוד להכנה בבית. באדיבות המותג הקולינארי מאסטר שף
חומרים ל-4 מנות: 100 גרם אטריות אורז מאסטר שף
1 ליטר מרק צח 1 כפית חמשת התבלינים הסינית 2 כפות רוטב סויה 1 גזר חתוך לרצועות דקות 2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק (החלק הלבן והירוק, לחוד) 1 כוס כרוב חתוך דק-דק אפשר גם: להוסיף חצי פחית חלב קוקוס לייט מאסטר שף הוראות הכנה: - משרים את אטריות האורז במים רותחים 3 דקות עד שהן רכות, מסננים.
- מחממים את המרק ומתבלים בחמשת התבלינים וברוטב סויה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. לפעמים צריך להוסיף מלח או סויה, זה תלוי במרק. אם רוצים מוסיפים חלב קוקוס.
- מניחים בכל קערית רבע מכמות כל אחד מהמרכיבים: אטריות, רצועות גזר, החלק הלבן של הבצל הירוק ורצועות הכרוב.
- יוצקים מעל את המרק ומסיימים עם בצל ירוק. מגישים מיד.
- אם רוצים אפשר להוסיף נתחי עוף או בקר.
בתיאבון J חורף טעים וחמים!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c1742a43-7bfe-4d78-baca-6363b9e731b6','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('c1742a43-7bfe-4d78-baca-6363b9e731b6','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|