מתכון להכנת טאקו ישראלי גרסת יום העצמאות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b6b40544-a0db-4046-9ffe-7c1f24c1a7f3','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b6b40544-a0db-4046-9ffe-7c1f24c1a7f3','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b6b40544-a0db-4046-9ffe-7c1f24c1a7f3','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b6b40544-a0db-4046-9ffe-7c1f24c1a7f3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b6b40544-a0db-4046-9ffe-7c1f24c1a7f3','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b6b40544-a0db-4046-9ffe-7c1f24c1a7f3','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b6b40544-a0db-4046-9ffe-7c1f24c1a7f3','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לרגל יום העצמאות וחגיגות 75 למדינת ישראל, המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון בגרסת טאקו כחול לבן. טאקו - הוא מאכל מהמטבח המקסיקני, המורכב מטורטייה הממולאת בדרך כלל בבשר ובמרכיבים נוספים. מנה שמתאימה לחגיגות העצמאות, ולקיץ בכלל: קלה להכנה, טעימה יפה לאירוח וניתן להוסיף לה כל מה שהישראלים אוהבים: מטבוחה, חומוס, סלט ירקות, שיפוד פרגיות וטחינה.
רכיבים: - חב׳ טורטיות 320 גרם מאסטר שף
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית פפריקה
- ½ כפית כמון
- שיפודי פרגיות
למטבוחה: - 4 כפות שמן זית
- 3 שיני שום
- ½ פלפל ירוק חריף
- 1 פחית שימורי עגבניות מאסטר שף
- 1 כפית פפריקה
- ½ כפית כמון
- מלח ופלפל
להגשה: הוראות הכנה: - מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מתבלים 2 כפות שמן זית בפפריקה וכמון, מברישים טורטיות מאסטר שף בשמן המתובל ומניחים בין שריגי הרשת של התנור.
- קולים 15 דקות להזהבה ומצננים.
- את יתרת השמן המתובל מערבבים עם הפרגיות ומניחים במקרר.
- בינתיים מכינים את המטבוחה: מטגנים שום ב-2 כפות שמן במשך חצי דקה תוך כדי ערבוב, מוסיפים פחית שימורי עגבניות מאסטר שף ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים פפריקה, מעט כמון ופלפל ירוק חריף מורידים את האש למינימום, מכסים ומבשלים עוד שעה עד לקבל מרקם סמיך (במידת הצורך מוסיפים מעט מים לאורך הבישול). - צולים את הפרגיות על האש. לאחר הצליה מניחים מטבוחה בטאקו טורטיה, מוסיפים שיפוד פרגיות ומוזגים מעט טחינה מעל.
בתיאבון 😊
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f1732837-819a-420e-8c11-61d2ee5a74df','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('f1732837-819a-420e-8c11-61d2ee5a74df','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|