מתכון טעים של פסטה כשרה לפסח
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b2ed4d3a-8adb-4163-9fe6-1c92417ca742','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b2ed4d3a-8adb-4163-9fe6-1c92417ca742','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b2ed4d3a-8adb-4163-9fe6-1c92417ca742','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b2ed4d3a-8adb-4163-9fe6-1c92417ca742','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b2ed4d3a-8adb-4163-9fe6-1c92417ca742','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b2ed4d3a-8adb-4163-9fe6-1c92417ca742','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b2ed4d3a-8adb-4163-9fe6-1c92417ca742','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
למי שמחפש/ת מנה מיוחדת וטעימה שתכבוש את האורחים בשולחן חלבי, במהלך חול המועד פסח, מותג הפסטה האיטלקי ברילה מציע מתכון ייחודי, כשר לפסח: פנה עם פטריות וערמונים בשמנת ויין לבן. שפע של ניחוחות וטעמים אופפים את המנה המפנקת הזאת. אפשר להסתפק רק בסוג אחד של פטריות, לוותר על הכרישה, התימין והמוסקט – אבל בינינו הם אלה שהופכים את הרוטב מרוטב פטריות בשמנת לעילוי ממש.
חומרים ל-4-6 מנות: 1 חבילה ברילה פנה כשר לפסח 1 סלסלת פטריות פורטבלו פרוסות
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות 2-3 פטריות פורצ׳יני יבשות (לא חובה), מושרות במים וקצוצות מלח ופלפל שחור טחון טרי 2 כפות חמאה או שמן זית 1 שקית ערמונים בוואקום חצויים או קצוצים גס 1 גבעול כרישה קצוץ דק-דק 3 שיני שום פרוסות או קצוצות (לטעם מודגש יותר) 1 עלה דפנה (לא חובה) צרור קטן של תימין 1/2 כוס (120 מ״ל) יין לבן 1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה לבישול 38% מעט אגוז מוסקט טחון טרי פרמזן מגוררת, להגשה אופן ההכנה: - מחממים מחבת בלי שומן. כשהיא ממש חמה מוסיפים את הפטריות ונותנים להן 5 דקות או יותר כדי לאבד נוזלים והתכווץ. מוסיפים פורצ׳יני ומתבלים במלח ופלפל.
- מוסיפים חמאה או שמן זית ומערבבים לציפוי הפטריות. מוסיפים גם ערמונים, כרישה, שום, עלי דפנה ותימין. כשהכל זהוב ומעלה ריח מוסיפים יין ונותנים לו להתאדות.
- יוצקים את השמנת, מביאים לרתיחה, טועמים, מתקנים תיבול ומתבלים במוסקט טרי. מכבים את האש ושומרים חם.
- לפני ההגשה מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח ומבשלים את הפסטה דקה-שתיים פחות ממה שכתוב בהוראות על האריזה.
- מוסיפים את הפסטה המסוננת לסיר הרוטב, יחד עם חצי כוס ממי הבישול, מערבבים יחד במשך 1-2 דקות ומגישים מיד עם פרמזן מגוררת מעל.
המתכון באדיבות "ברילה" חג פסח טעים וכשר
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('13cc0229-7e78-42d1-9718-6ce03d4c4c5b','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('13cc0229-7e78-42d1-9718-6ce03d4c4c5b','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|