מתכון חגיגי אוזני המן במילוי "שאתם אוהבים"
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('59f296b7-7027-4beb-8bec-150fecf9df65','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59f296b7-7027-4beb-8bec-150fecf9df65','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59f296b7-7027-4beb-8bec-150fecf9df65','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59f296b7-7027-4beb-8bec-150fecf9df65','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59f296b7-7027-4beb-8bec-150fecf9df65','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59f296b7-7027-4beb-8bec-150fecf9df65','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('59f296b7-7027-4beb-8bec-150fecf9df65','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חג פורים בפתח, רשת בתי הקפה ביגה מציעה בסניפיה מגוון אוזני המן פריכים בטעמים קלאסיים וגם ללא גלוטן. לצד הקפה ולמשלוחי מנות מפנקים.
ובנוסף, חולקת מתכון עשיר וייחודי, לאוזני המן עם מגוון מילויים לבחירה כמו: שוקולד, תמרים, חלווה, פרג ועוד. מתכון לאוזני המן:
חומרים לבצק: 420 ג קמח לבן 200 ג חמאה רכה בטמפרטורת החדר 120 ג אבקת סוכר 1 ביצה גודל L 1 חלמון 1 כפית תמצית וניל אמיתית 1 כפית אבקת אפיה קורט מלח הכנת הבצק: מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 2-3 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה. עיצוב ומילוי: מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעלה בעובי חצי סנטימטר. קורצים עיגולים בקוטר של 8 ס" מ, מניחים כפית מילוי שאוהבים(שוקולד, תמרים, חלבה או פרג) במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים. אפיה: מניחים בתבנית מרופדת עם נייר אפיה במרווחים של 2 סמ. אופים כ 15 דקות עד הזהבה. מצננים היטב וזורים אבקת סוכר בנדיבות. ניתן לאחסן בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע. מחיר: ליחידה 4 ₪ , מחיר: ל- 3 יחידות: 10 ₪ למארז של 100 גרם 12 ₪ חג פורים שמח ובתאבון.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('48255422-fc62-4ce2-8c0a-e880af50ef99','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('48255422-fc62-4ce2-8c0a-e880af50ef99','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|