מתכון בריאות לסלט בטטה עשיר
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('af850728-1fa4-4e2a-abca-514da421e1bd','/dyncontent/2024/12/25/211d3eaa-f06f-4f07-b0a4-eb102e78d7cd.jpg',18846,'סימול אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af850728-1fa4-4e2a-abca-514da421e1bd','/dyncontent/2024/12/25/d8ebac34-27d0-4390-81bf-fac7d4d5035b.gif',18850,'ביג אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af850728-1fa4-4e2a-abca-514da421e1bd','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af850728-1fa4-4e2a-abca-514da421e1bd','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af850728-1fa4-4e2a-abca-514da421e1bd','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af850728-1fa4-4e2a-abca-514da421e1bd','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af850728-1fa4-4e2a-abca-514da421e1bd','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('af850728-1fa4-4e2a-abca-514da421e1bd','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
רשת קפה גרג מציעה מתכון לסלט בטטה, להכנה קלה בבית. באדיבות אלעד אמסלם, השף הראשי של הרשת.
סלט בטטה: 2 יח בטטה 150 גר' גבינת פטה 5%
חופן אגוזי מלך מרכיבים- לבסיס הסלט: מיקס חסות גזר כרוב לבן כרוב סגול מלפפון ירוק עגבניות שרי רוטב לסלט: *ניתן לקנות רוטב ויניגרט הדרים מוכן רבע כוס שמן זית חצי כפית מלח רבע כוס מיץ תפוזים כפית חרדל גרגירים 2 כפות סילאן אופן הכנה: - חותכים בטטה אחת קטנה לקוביות ומכניסים לתנור עד שמתרככות
- בעזרת קולפן מגלפים רצועות בטטה דקות - לאורך
- מחממים שמן בסיר וזורקים פנימה את רצועות הבטטה- טיגון קל עד להזהבה (ציפס בטטה)
- חותכים גס את כל הירקות ומערבבים בקערה
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ושופכים על הירקות החתוכים
- מפזרים את קוביות הבטטה על הסלט
- מגרדים בפומפייה גבינת פטה מעל הכל
- מניחים בערימה במרכז הסלט את הצ'יפס בטטה
- מפזרים שברי אגוזי מלך מעל הכל
בתאבון....
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3ea0894a-e28d-4a60-a05e-9f6bc76abbaa','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('3ea0894a-e28d-4a60-a05e-9f6bc76abbaa','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|