$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('46f605cf-1086-45ac-85f0-2138ba362d51','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('46f605cf-1086-45ac-85f0-2138ba362d51','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('46f605cf-1086-45ac-85f0-2138ba362d51','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('46f605cf-1086-45ac-85f0-2138ba362d51','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('46f605cf-1086-45ac-85f0-2138ba362d51','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('46f605cf-1086-45ac-85f0-2138ba362d51','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('46f605cf-1086-45ac-85f0-2138ba362d51','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
תפוחי אדמה באש המדורה אולי לא נוכל להכין בחג לג בעומר הקרב ובא אבל ברוח החג מציע המותג מאסטר שף מתכון קל להכנה וטעים: מניפות תפוחי אדמה עם מיונז הולדי מתובל!
מצרכים: 6 תפוחי אדמה – רצוי בהירים וארוכים ככל האפשר 2 מקלות סיניים לאחיזה
1כפית מלח גס חצי כפית פלפל שחור גרוס ספריי שמן זית 1 כפית שום גבישי / אבקת שום. מצרכים לרוטב: חצי כוס מיונז הולנדי מאסטר שף מיץ מחצי לימון רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח. חצי כוס עלי בזיליקום 10 עלי נענע הוראות הכנה: מכינים מראש את רוטב המיונז, טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון ושומרים במקרר עד ההגשה. מניחים כל תפוח אדמה בין 2 מקלות אכילה סיניים ופורסים פרוסות- המקלות מונעות את חיתוך תפוח האדמה עד סופו וכך תיווצר מניפה. חוזרים על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת נייר אפייה, מרססים כל תפוח אדמה היטב בין הפרוסות בספריי שמן. מפזרים את התבלינים ואופים בחום של 180 מעלות כשעה. כשתפוחי האדמה מוכנים ועדיין חמים שופכים מעל את רוטב המיונז ומגישים חם. המתכון באדיבות המותג מאסטר שף.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('82d22bcb-7bca-4200-9084-7f23da5cf531','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('82d22bcb-7bca-4200-9084-7f23da5cf531','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('82d22bcb-7bca-4200-9084-7f23da5cf531','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|