מלאווח בננה לוטי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('eedeaafa-4e2c-4945-92b7-ab7652cc19f2','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eedeaafa-4e2c-4945-92b7-ab7652cc19f2','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eedeaafa-4e2c-4945-92b7-ab7652cc19f2','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eedeaafa-4e2c-4945-92b7-ab7652cc19f2','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eedeaafa-4e2c-4945-92b7-ab7652cc19f2','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eedeaafa-4e2c-4945-92b7-ab7652cc19f2','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eedeaafa-4e2c-4945-92b7-ab7652cc19f2','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל, בשיתוף עם השף עומר מילר ("טעים אש"), מגישים לרגל יום המשפחה מתכון חגיגי, קליל וטעים, שמזכיר ימים נעימים של חופש: מלאווח בננה לוטי. המתכון קל ומהיר הכנה, עם המאפה האהוב על כל המשפחה, מוגש בגרסה מתוקה של קינוח נפלא עם ממרח שומשום וקוקוס, שיהיה הפינוק המושלם ליום משפחתי מענג במיוחד.

צילום שניר סופגי גואטה

מצרכים (ל-4 מנות):

4 יחידות מלאווח

2 כפות שמן

4 בננות

לגנאש:

200 גרם שוקולד מריר 70%

1 חבילת שמנת מתוקה 38%

5 כפות חלב מרוכז

לקרמל:

4 כפות סוכר לבן

3 כפות מים

100 גרם חמאה

1 כף רום

להגשה:

1/2 כוס שבבי קוקוס קלוי

1/2 כוס שומשום קלוי

4 כפות ממרח שומשום קוקוס של "אחוה"

 

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הגנאש: בסיר קטן מניחים שוקולד מריר, שמנת מתוקה וחלב מרוכז ומחממים על להבה בינונית – נמוכה עד להמסה ואיחוד מוחלט.
  2. מכינים את הקרמל: שמים את הסוכר בסיר קטן ומוסיפים מים. מניחים על אש נמוכה עד להזהבה. כשהסוכר מתקרמל מוסיפים את הרום והחמאה.
  3. פורסים את הבננות לטבעות ומוסיפים לקרמל.
  4. מכינים את המלאווח: שמים מעט שמן על מחבת, מעליו מניחים את המלאווח למשך כשתי דקות מכל צד.
  5. מאחדים את הבננות ברוטב הקרמל עם גנאש השוקולד ומערבבים.
  6. להגשה: מסדרים כל מלאווח על צלחת, על כל אחד שמים רבע מכמות הבננות המקורמלות בגנאש השוקולד, מפזרים מעל חופן שבבי קוקוס ושומשום קלוי ומזלפים כף של ממרח שומשום וקוקוס.

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('2cdebd1b-e0ca-485e-9dc9-ea7d2151754a','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('2cdebd1b-e0ca-485e-9dc9-ea7d2151754a','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2cdebd1b-e0ca-485e-9dc9-ea7d2151754a','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה