מיני פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f7677a4f-681a-479b-822c-ffa16176c7c1','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7677a4f-681a-479b-822c-ffa16176c7c1','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7677a4f-681a-479b-822c-ffa16176c7c1','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7677a4f-681a-479b-822c-ffa16176c7c1','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7677a4f-681a-479b-822c-ffa16176c7c1','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7677a4f-681a-479b-822c-ffa16176c7c1','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f7677a4f-681a-479b-822c-ffa16176c7c1','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

המותג מאסטר שף מציג מתכון קל ופשוט למיני חטיפי פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס תענוג לאורחים וכלום עבודה למארחים

נמרוד סונדרס

מרכיבים ל-24 פיצות אישיות:

בצק:

420 גרם (3 כוסות) קמח  תופח

2 כפיות שמרים יבשים

240 מ"ל (1 כוס) מים פושרים

2 כפות שמן זית

1 כף סוכר

1 כפית מלח

מלית:

1 בקבוק מחית עגבניות של מאסטר שף

200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת

1 פחית זיתים חרוזית של מאסטר שף

1 פלפל אדום, חתוך לקוביות

1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות

 

אופן הכנה:

  1. מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות, עד שמתקבלת בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
  3. מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי כ-0.5 ס"מ וחותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל בערך 10 על 10 ס"מ.
  4. מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק, מקפידים להצמיד טוב לתחתית ודפנות.
  5. יוצקים לתוך כל שקע כף מחית עגבניות. מפזרים מעל את הגבינה ומסיימים עם הזיתים והפלפלים (או כל תוספת אחרת לפי הטעם).
  6. אופים 20-25 דקות, או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות.
  7. מגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.

 

בתאבון...

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e2535862-8e47-48f5-9aa4-8a3bd4d1fd71','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('e2535862-8e47-48f5-9aa4-8a3bd4d1fd71','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה