מאפינס תפוזים עם חמוציות ושוקולד לבן
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('24ed0d2e-c6b3-435a-9342-bc4920d8ec56','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('24ed0d2e-c6b3-435a-9342-bc4920d8ec56','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('24ed0d2e-c6b3-435a-9342-bc4920d8ec56','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('24ed0d2e-c6b3-435a-9342-bc4920d8ec56','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('24ed0d2e-c6b3-435a-9342-bc4920d8ec56','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('24ed0d2e-c6b3-435a-9342-bc4920d8ec56','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('24ed0d2e-c6b3-435a-9342-bc4920d8ec56','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה לרגל יום העצמאות, יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון למאפינס תפוזים משגעים, עם חמוציות ושוקולד לבן. את המאפינס ניתן להכין בשלל תחתיות צבעוניות בצבעי כחול לבן, לחגיגת עצמאות משמחת לכל המשפחה.
מצרכים (לכ-12 יחידות): 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס סוכר 2 ביצים 1/2 כוס שמן 1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי של פרימור קורט מלח לקישוט: חמוציות מיובשות נטיפי שוקולד לבן אופן ההכנה: - מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס.
- מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
- מוסיפים את הביצים, השמן ומיץ התפוזים ומערבבים היטב לבלילה אחידה וסמיכה.
- ממלאים את שקעי המאפינס ל-3/4 גובה ומפזרים מעל חמוציות ונטיפי שוקולד לבן.
- אופים 20-25 דקות או עד שהמאפינס תופחים ומשחימים יפה.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8b8622af-f487-4c7e-be32-66a06d0afc35','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('8b8622af-f487-4c7e-be32-66a06d0afc35','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|