לחם נאן שום-גבינה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5c5f6a42-1089-4c16-9585-b41d2b3fa5fc','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c5f6a42-1089-4c16-9585-b41d2b3fa5fc','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c5f6a42-1089-4c16-9585-b41d2b3fa5fc','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c5f6a42-1089-4c16-9585-b41d2b3fa5fc','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c5f6a42-1089-4c16-9585-b41d2b3fa5fc','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c5f6a42-1089-4c16-9585-b41d2b3fa5fc','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5c5f6a42-1089-4c16-9585-b41d2b3fa5fc','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

TEKA stoudio

חומרים:

15 גרם שמרים טריים או 5 גרם שמרים יבשים

100 מ"ל מים

600 גרם קמח לחם

חצי כפית מלח

1 יוגורט יווני

1 כף דבש

200 מ"ל חלב

180 גרם מוצרלה מגוררת

1 שן שום קצוצה

לחמאת עשבי התיבול:

100 גרם חמאה

1 שן שום

פטרוזיליה

כוסברה

 

הוראות הכנה:

מחממים את התנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר. במידה וקיימת אבן שמוט מומלץ לעשות בה שימוש.

ממיסים את השמרים במים בעזרת כפית ומניחים בצד.

בקערת מיקסר לשים יחד את כל המרכיבים לבצק חוץ מהשמרים במים והחלב. תוך כדי לישה, מוסיפים בהדרגה את השמרים במים והחלב.

לשים במהירות בינונית במשך 20 דקות ועוד 3 דקות במהירות מהירה.

כשהבצק מוכן, מניחים אותו על משטח עבודה מקומח ולשים אותו ידנית לצורת כדור. את כדור הבצק שמים להתפחה במשך שעה באותה הקערה של המיקסר, כשהיא מכוסה במגבת. אם הבצק חם, הניחו לו לנוח במקרר ולא בטמפרטורת החדר, אחרת הוא יתסס יתר על המידה.

בינתיים מכינים את חמאת עשבי התיבול בקערה קטנה. מערבבים חמאה בטמפרטורת החדר עם שום קצוץ ועשבי תיבול.

לאחר שהבצק תפח, מ'כדררים' אותו שוב ומחלקים אותו לחתיכות. מרדדים את החתיכות לצורות אובליות.

מניחים את חתיכות הבצק האובליות בתבנית מרופדת בנייר אפיה (או ישירות על אבן השמוט) ואופים במשך 15 דקות בחום המרבי.

לאחר מכן, מברישים את פני הלחמים בחמאת עשבי התיבול.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('a882eeb9-df8f-4cde-8d93-2bdc861f5a9c','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('a882eeb9-df8f-4cde-8d93-2bdc861f5a9c','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה