לזניה ללא גלוטן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5e77e99a-c46d-44f5-90f9-24e924abf0e5','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e77e99a-c46d-44f5-90f9-24e924abf0e5','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e77e99a-c46d-44f5-90f9-24e924abf0e5','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e77e99a-c46d-44f5-90f9-24e924abf0e5','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e77e99a-c46d-44f5-90f9-24e924abf0e5','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e77e99a-c46d-44f5-90f9-24e924abf0e5','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e77e99a-c46d-44f5-90f9-24e924abf0e5','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5e77e99a-c46d-44f5-90f9-24e924abf0e5','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

הלזניה (Lasagna) היא מנה חגיגית שיכולה לשדרג כל ארוחה במהלך פסח, וניתן להתאים אותה לכל אירוח. זוהי מנה הכוללת עשרות סוגים ואפשרויות: מלזניה בשרית ועד לזנייה חלבית עם גבינות, או לזניה חצילים, לזניה צמחונית ועוד.

לרגל חג האביב, המותג ברילה מציע לזניה ללא גלוטן, כשרה לפסח, (דפי לזניה שאין צורך בבישול מקדים). במסגרת זו ארז סנה, שף קולינרי ויוצר תוכן חולק מתכון קל להכנה בבית, טעים וחגיגי.

יחצ

מצרכים:

- 2 חבילות רוטב ברילה בזיליקום

-  1.5-2 חבילות דפי לזניה ברילה

- 300 גרם ריקוטה

- שמן זית

- חופן קטן פטרוזיליה קצוצה

- כפית וחצי גרידת לימון

- ביצה אחת

- 200 גרם מוצרלה מגורדת

- 50 גרם פרמזן מגורדת

- מלח, פלפל,אורגנו,וצילי גרוס אם רוצים

- פרוסות של ירקות אפויים/מטוגנים(לא חובה אבל מומלץ)

 

המלצה: הכנסה של שכבות ירקות אפויים בין לבין יביאו טעמים ומרקמים נוספים, וגם נפח ללזניה. ניתן להשתמש ב-חצילים /קישואים/תרד/פטריות/גמבות קלויות  וכו'.

 

אופן הכנה:

  • בקערה מערבבים את הריקוטה, הביצה, הפטרוזיליה, גרידת הלימון, כף שמן זית, מלח פלפל, ואורגנו.
  • משמנים תבנית עמוקה לתנור בשמן זית ומרפדים את התחתית בשכבה נדיבה של רוטב העגבניות בזיליקום של ברילה.
  • מניחים שכבת דפי לזניה ומוודאים שבמידה ויש בינהם חפיפה שגם החלק של החפיפה לא ישאר יבש.
  • על הדפים מניחים שכבה נדיבה של רוטב העגבניות, שכבה של תערובת הריקוטה, ירקות אפויים אם רוצים (מומלץ), מוצרלה מגורדת, מעט פרמזן ומעט תיבול (מלח,פלפל,אורגנו,צ'ילי אם רוצים).
  • ממשיכים באופן זה כ 4-5 שכבות של דפי לזניה (יש לשים מעט יותר רוטב בשכבה האחרונה), סוגרים היטב עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ 45 דקות.

לאחר האפייה מורידים את הנייר, מוספים עוד מעט רוטב, מוצרלה ופרמז'ן ואופים לעוד כמה דקות בתנור במצב גריל עליון על 220 מעלות להשחמה.

 

בתיאבון וחג שמח!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('48845f72-f8a1-4b30-8cce-d01f672686dd','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('48845f72-f8a1-4b30-8cce-d01f672686dd','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה