דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3f884c56-a69e-4ae7-b9e8-73f3a9966c28','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3f884c56-a69e-4ae7-b9e8-73f3a9966c28','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3f884c56-a69e-4ae7-b9e8-73f3a9966c28','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3f884c56-a69e-4ae7-b9e8-73f3a9966c28','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3f884c56-a69e-4ae7-b9e8-73f3a9966c28','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3f884c56-a69e-4ae7-b9e8-73f3a9966c28','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3f884c56-a69e-4ae7-b9e8-73f3a9966c28','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

נוביי גוד, חגיגות השנה החדשה בפתח ואתם מחפשים מתכון חדש ומיוחד?
המותג ברילה מציג מתכון מרשים של דלעת ערמונים צלויה במילוי פסטה עם פטריות וערמונים ברוטב שמנת שיפתיע את האורחים.

דלעת ערמונים- צילום אפיק גבאי

מרכיבים:

לדלעת
 6 דלעת ערמונים
 2 כפות שמן זית
 1 כף סילאן או רוטב צ'ילי מתוק

למילוי
 1/2 חבילה ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים)
 2 כפות שמן זית
 4 שיני שום, קלופות
 1 סלסלה פטריות שמפניון
 1 אריזה ערמונים מבושלים
 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
מלח ופלפל שחור
מעט אגוז מוסקט

לעיטור
עלי טימין
גבינת פרמזן

 

 

הוראות ההכנה:

  1. חותכים 1/3 מהחלק העליון של הדלעת ומרוקנים את הגרעינים. 
    2. מערבבים בקערה קטנה שמן זית, סילאן ומלח ומברישים את פנים הדלעת ואת חלקה העליון.
    3. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 25-30 דקות או עד שהדלעת זהובה. חשוב לאפות גם את המכסים של הדלעת. 
    4. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
    5. קוצצים את השום לקוביות קטנות וחותכים את הפטריות והערמונים לרבעים.
    6. במחבת רחבה עם שמן זית מטגנים במשך דקה את השום ומוסיפים את הפטריות. מטגנים, תוף כדי ערבוב, במשך 3-4 דקות.
    7. מוסיפים ערמונים, שמנת, מלח, פלפל ואגוזי מוסקט ומבשלים במשך 5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
    8. מוסיפים לרוטב את הפסטה ומבשלים ביחד במשך 5 דקות.
    9. ממלאים כל דלעת צלויה בפסטה ברוטב פטריות וערמונים, מגרדים מעל גבינת פרמזן, על החלק הדק בפומפייה, ומעטרים בעלי טימין.

 

 

בתאבון..!!

 

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6f9897ef-b1b2-4e5e-a5cf-62509d5b1f75','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('6f9897ef-b1b2-4e5e-a5cf-62509d5b1f75','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('6f9897ef-b1b2-4e5e-a5cf-62509d5b1f75','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה