ככה תכינו פיצה טעימה לכל המשפחה - בעשר דקות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6ca88b5b-2c9c-454f-8a33-3f3c73575e68','/dyncontent/2024/8/19/2fc9f29e-8c33-421d-9123-fb45784fb5d6.jpg',18314,'פריינדס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6ca88b5b-2c9c-454f-8a33-3f3c73575e68','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6ca88b5b-2c9c-454f-8a33-3f3c73575e68','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6ca88b5b-2c9c-454f-8a33-3f3c73575e68','/dyncontent/2024/7/11/58704baf-68d4-48d4-9a6e-e45b037a459b.jpg',18157,'אופן ואלי אייטם כתבה 2',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6ca88b5b-2c9c-454f-8a33-3f3c73575e68','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6ca88b5b-2c9c-454f-8a33-3f3c73575e68','/dyncontent/2024/8/22/8270d23f-d563-484b-a5fb-b393e4430725.jpg',18323,'אסותא אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6ca88b5b-2c9c-454f-8a33-3f3c73575e68','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

פיצה לא במקרה הפכה לאורך השנים למאכל שהוא ממש סוג של קונצנזוס בקרב ילדים, בני נוער ומבוגרים כאחד. לפני שניתן כמה טיפים להכנה של פיצה ביתית מושלמת בבית, אנחנו רוצים לגלות לכם כי לאורך שנים באגן הים התיכון הכינו סוג של לחם- פיטה מעוגל ושטוח. היו מקומות בהם הלחם נשאר בתור פיתה, כמו למשל באיזור שלנו, ישראל.

Photo by Ivan Torres on Unsplash

היו מקומות, כמו באיטליה, בהם השתמשו המקומיים במוצרים מקומיים כמו גבינה כדי להעשיר את הטעם. אבל רק כאשר האדם הלבן גילה את אמריקה התחילו באירופה להיחשף לירקות חדשים כמו עגבניות. אלו נחשבות למאכל של עניים מה שהוביל את המעמד הפשוט להכין רסק משובח, יחד עם חומרי גלם מקומיים, אשר מהר מאוד יצר את השילוב האולטימטיבי של בצק מושלם, רוטב מתקתק וגבינה נמסה. הפיצה הזו, אשר היום פופולארית כל כך, נחשבה למנה המיועדת לבני המעמדות הפשוטים. הייתה זו המלכה מרגריטה שנחשפה ראשונה לשילוב המופלא הזה והתלהבה כל כך, עד שהכריחה את הטבח הפרטי שלה להכין לה כל יום פיצה מהסוג הזה. כך פיצה עם רוטב עגבניות קיבלה את שמה, פיצה מרגריטה. אבל האמת היא כי אתם ממש לא חייבים ללכת דווקא על השילוב הזה. אתם יכולים לבחור בכל כך הרבה סוגים של תוספות אשר יהפכו את המנה מעוד פיצה, למעדן של ממש.

אתם יכולים להפוך את תהליך ההכנה לבילוי עם הילדים

החופש הגדול ותקופת החגים, אלו תקופות מאתגרות עבור רבים מאיתנו. בדיוק בגלל זה אנחנו ממליצים לכם לקחת את ההזדמנות וכבר להפוך את תהליך הכנת הפיצה לרגע שלכם עם הילדים. מה זאת אומרת? זה הזמן שלכם להכין פיצות אישיות, לתת לכל ילד את האופציה לבחור אילו תוספות הוא רוצה על הפיצה שלו וכן הלאה. כך, אתם גם יכולים ליהנות מארוחת ערב מושלמת, כזו שממש 'סוגרת פינה'. מהצד השני, אתם מקבלים הזדמנות לבלות עם הילדים שלכם, ללמד אותם מה זו עצמאות וכן הלאה.

מתכון פשוט וקל גם למי שחוששים מהמטבח

רבים טועים לחשוב כי הכנה של פיצה ביתית זה דבר מסובך. אבל ברגע בו אתם מבינים את הקטע, הכל יהפוך הרבה יותר פשוט, אנחנו מבטיחים לכם. עקבו אחר המתכון הכי קל לפיצה שמצאנו כדי להגיע לתוצאה מעולה, אנחנו ממליצים לכם לקחת את אחת התבניות של התנור, להפוך אותה, כך שהחלק התחתון יהיה למעלה ולחמם את התנור למשהו כמו 200 מעלות. ככל שהמשטח עליו תאפו את הפיצה יהיה חם יותר, כך התוצאות אליהן תגיעו יהיו טובות יותר.

עכשיו למתכון מנצח ופשוט במיוחד

מצרכים:

  • 1 קילו קמח ( המתכון מתאים ל12 פיצות, אבל אם אתם צריכים פחות, אתם יכולים להוריד את הכמויות לחצי)
  • 2 כפות מלח
  • כף סוכר
  • שליש כוס שמן
  • כף שמרים יבשים
  • 3 כוסות מים פושרים
  • לרוטב: מיכל 200 גרם של עגבניות מרוסקות, מעט מלח, אורגנו וסוכר.
  • לטופינג, גבינות איזה שאתם אוהבים. אנחנו אוהבים את השילוב של מוצרלה ופרמזן. 100 גרם מכל אחד.

אופן הכנה:

בקערה תשימו את המים ביחד עם השמרים ותערבבו קלות. תנו לתערובת הזו עשר דקות על השיש. הפעולה הזו תעזור לשמרים להיפתח מה שיהפוך את הבצק למצויין בהמשך. לאחר מכן נפו את הקמח והוסיפו את המלח, ערבבו קצת, כדי למנוע מהשמרים והמלח להיות במגע ישיר אחד עם השני. שפכו בהדרגה את המים תוך כדי ערבוב לתוך ובסוף הוסיפו את הסוכר ואת השמן. שימו לב, הוסיפו כל הזמן מעט מהשמן וראו האם הבצק נוח לעבודה או דביק מדי. אם יש לכם מיקסר, שימו את התערובת בקערת המיקסר עם וו גיטרה ותנו למיקסר לעבוד 10 דקות בערך. ניתן כמובן ללוש גם עם הידיים. לאחר שהבצק מוכן, יש לכסות אותו ולתת לו לפחות שעתיים בטמפרטורת החדר עד לתפיחה. אם אתם רוצים להשקיע, צרו כדורים מהבצק והניחו במקרר את הכדורים עטופים לפחות 24 שעות. אבל זו לא חובה.

לאחר שהבצק מוכן. הכינו עיגולים שווים בגודלם. קחו מערוך ורדדו את הבצק לעיגול. בזמן שהבצק תופח הכינו את הרסק בסיר. שפכו לסיר העומד על אש בינונית את עגבניות המרוסקות, האורגנו, הסוכר והמלח. ניתן גם להוסיף פלפל ושום כתוש אם אוהבים.

לאחר פתיחה של עיגולי הבצק ליחידות מאורכות ושטוחות, אתם יכולים להניח קצת רסק, לפזר גבינות ואיזה תוספות שאתם אוהבים. לחמם את התנור כאמור ל200 מעלות ולהניח בזהירות את הפיצות הלא אפויות לאפייה. לאחר משהו כמו חמש דקות בחנו את מצבה של הפיצה. במידה ואתם רואים כי השוליים כבר נאפו הייטב ובמרכז הגבינה נמסה והזהיבה, הפיצה מוכנה. אם צריך, תנו לה עוד כמה דקות. הוציאו בזהירות ובתיאבון.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4edcf50a-8a2b-47fa-89a9-f79b22e9ec42','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('4edcf50a-8a2b-47fa-89a9-f79b22e9ec42','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה