$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('116167b7-7e08-463d-a281-b83d5c14ce58','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('116167b7-7e08-463d-a281-b83d5c14ce58','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('116167b7-7e08-463d-a281-b83d5c14ce58','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('116167b7-7e08-463d-a281-b83d5c14ce58','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('116167b7-7e08-463d-a281-b83d5c14ce58','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('116167b7-7e08-463d-a281-b83d5c14ce58','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('116167b7-7e08-463d-a281-b83d5c14ce58','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
לכבוד יום עוגת הגבינה הבינלאומי דאגנו לכם למתכון מנצח לעוגת גבינה קלאסית וטעימה במיוחד!
היום, 30 ביולי, הוא יום עוגת הגבינה הבינלאומי! לכן דאגנו להביא לכל אוהבי הגבינה מתכון מנצח וטעים לעוגת גבינה קלאסית שתוכלו להכין בקלות בבית. מצרכים 750 גרם גבינה לבנה 5%
5 ביצים 1/2 כוס חלב 3 כפות קמח תפוח אדמה או קורנפלור 2 כפות סוכר אופן הכנה - מחממים תנור ל-240 מעלות
- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים בשתי קערות נפרדות
- שמים בקערה את הגבינה, הקמח, החלב והחלמונים מהביצים ומערבבים
- מקציפים את החלבונים במיקסר עם הסוכר עד לקבל קצף גמיש
- מוסיפים את החלבונים המוקצפים לתערובת בקערה ומקפלים בתנועות עטיפה לקבלת תערובת אחידה
- שופכים את התערובת לתבנית מתאימה גבוהה (מומלץ לרסס בשמן את התבנית לפני)
- שמים בתחתית התנור תבנית גדולה עם מים רותחים ואז ממקמים את העוגה על הרשת באמצע התנור, מעל לתבנית עם המים
- מתחילים באפייה וכעבור 5 דקות בחום גבוה מנמיכים ל-140 מעלות ואופים במשך שעה וחצי
- בסיום האפייה משאירים את העוגה בתנור כבוי לצורך קירור
בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('71dc6521-5c35-48b2-bc68-d2681f145f8e','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('71dc6521-5c35-48b2-bc68-d2681f145f8e','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('71dc6521-5c35-48b2-bc68-d2681f145f8e','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|