$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e8b6ccad-5cc8-4c84-bd5d-a5a1f4922cfd','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8b6ccad-5cc8-4c84-bd5d-a5a1f4922cfd','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8b6ccad-5cc8-4c84-bd5d-a5a1f4922cfd','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8b6ccad-5cc8-4c84-bd5d-a5a1f4922cfd','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8b6ccad-5cc8-4c84-bd5d-a5a1f4922cfd','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8b6ccad-5cc8-4c84-bd5d-a5a1f4922cfd','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e8b6ccad-5cc8-4c84-bd5d-a5a1f4922cfd','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
קבלו מתכון טעים ומיוחד שמתאים לנשנוש או לצד כל ארוחה - חממו את התנור ותתפנקו על הלחמניות הזהובות שום ביתיות
רכיבים 250 גרם קמח לחם לבן 4 גרם שמרים יבשים
1 כפית סוכר 50 גרם חמאה מומסת 50 גרם חמאה קשה 135 מ"ל מים חמימים 1 כפית שמן 2 שיני שום פטרוזיליה טרייה קצוצה הכנה מערבבים את הקמח בקערה גדולה עם השמרים והסוכר. מוסיפים מלח, מים ואת החמאה המומסת, מערבבים לבצק ואז לשים 10 דקות נוספות עד לקבלת בצק נמתח ורך. מניחים את הבצק בקערה נקיה ומשומנת, מכסים במגבת ומניחים במיקום חמים למשך כ -4 שעות או עד שהבצק הכפיל את גודלו. לאחר ההתפחה, מתחילים לעבד את הבצק על משטח העבודה בטפיחות על מנת לשחרר בועות אוויר. מחלקים את הבצק ל -22 חלקים שווים, 2 יהוו בסיס לחלה. מרדדים כל פיסת בצק מה-2 לפיתה שטוחה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן ועליה ממקמים את כדורי הבצק בצורת עץ, 10 כדורים לכל לחם, עם מרחב בין כדור לכדור. מכסים את שתי החלות במגבת ומניחים למשך 30 דקות במקום חמים. אופים בתנור, מחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות צלזיוס, למשך 15 דקות. בינתיים מקלפים את השום וקוצצים דק. מחממים את החמאה ומערבבים עם השום והפטרוזיליה. כשהחלה אפויה וחמה, מברישים את חמאת השום על חלקה העליון. מניחים לחמאת השום להיספג, ואז מברישים שכבה נוספת. מניחים לחלות להתקרר כמה דקות ומגישים. המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3f690fed-f9cb-411f-9103-3151b6601cf7','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('3f690fed-f9cb-411f-9103-3151b6601cf7','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('3f690fed-f9cb-411f-9103-3151b6601cf7','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|