וולנטיין 2024 מתכונים לערב מהסרטים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1ebc36d1-3eea-488e-afd6-83ad301a5ced','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ebc36d1-3eea-488e-afd6-83ad301a5ced','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ebc36d1-3eea-488e-afd6-83ad301a5ced','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ebc36d1-3eea-488e-afd6-83ad301a5ced','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ebc36d1-3eea-488e-afd6-83ad301a5ced','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ebc36d1-3eea-488e-afd6-83ad301a5ced','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ebc36d1-3eea-488e-afd6-83ad301a5ced','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1ebc36d1-3eea-488e-afd6-83ad301a5ced','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

בצל האוירה, זוגות רבים יבחרו השנה לוותר על בילוי בחוץ ויעדיפו להישאר בבית . אבל מי אמר שאי אפשר להיות זוגיים ולציין את יום האהבה מהסלון תוך כדי צפיה בקומדיה רומנטית? לקראת הוולנטיין שיצוין השנה ביום רביעי ה- 14 בפברואר, כמה נשנושים טעימים- פאקורס הודי, פופקורן עם גבינת ברי, נאצ'וס זוגי.

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

פקרוס הודי_קרדיט צילום Teka Studio (3)

פאקורס הודי

מרכיבים:

1 תפוח אדמה

2 גזרים

1 בצל ירוק

½ קישוא

מלח

1 כפית כורכום

½ כפית כמון

1 כפית קארי

60 גרם קמח חומוס

20 גרם קמח אורז

100 מ"ל מים

שמן זית

 

עבור הרוטב:

4 גבעולי כוסברה

40 גרם טחינה

1 יוגורט יווני

1 שן שום

50 מ"ל מיץ לימון

1 גרם ג'ינג'ר טרי

לקישוט:

בצל ירוק

 

הוראות הכנה:

מקלפים את תפוח האדמה והגזרים. חותכים לרצועות דקות את כל הירקות, כולל הבצל והקישוא.

מטגנים את הירקות על אש גבוהה עד להשחמה קלה. מניחים בצד בקערה.

בקערה נפרדת, שמים את התבלינים והקמחים ויוצקים את המים לאט לאט בכדי לאחד היטב את כל המרכיבים, תוך כדי ערבוב. מוסיפים פנימה את הירקות ומערבבים.

על תבנית אפיה מרופדת, יוצרים תלוליות קטנות מהבלילה. מרססים בעזרת תרסיס שמן זית את התלוליות ומכניסים לתנור ל-10 דקות ב-220 מעלות.

לרוטב, שמים את כל המרכיבים במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת מרקם אחיד. מגישים לצד הלביבות, ומקשטים את המנה בחתיכות בצל ירוק קצוצות. 

פופקורן עם גבינת ברי_צילום Teka Studio

פופקורן עם גבינת ברי 

מרכיבים:

לריבה:

400 גרם תותים

150 גרם אוכמניות

1 לימון

200 גרם סוכר

 

לפופקורן עם ברי:

2 יחידות גבינת ברי

פלפל

תבלינים לפי הטעם

 

הוראות הכנה: 

לריבה: שוטפים את התותים והאוכמניות. מסירים את העלים מהתותים, חותכים לחתיכות ומחממים במחבת יחד עם האוכמניות, מיץ הלימון והסוכר על אש נמוכה.

מערבבים כל הזמן, ומבשלים לפחות 30 דקות. מרסקים את הריבה ומכניסים למקרר להתקרר, או אפילו למקפיא לתוצאות מהירות יותר.  

לפופקורן: פורסים את הגבינה דק ומסדרים את החתיכות על צלחת מרופדת קודם בנייר אפייה שמתאימה למיקרוגל.

מחממים בעוצמה גבוהה  במשך שתי דקות ומגישים עם הריבה הביתית. 

נאצ׳וס זוגי_קרדיט צילום Teka Studio (1)

נאצ'וס זוגי 

מרכיבים:

עלי טורטייה

שמן זית

מלח

פפריקה מתוקה

שומשום שחור

טונה מקופסת שימורים

כוס מיץ תפוזים

2-3 כפות רוטב עגבניות

פלפל שחור גרוס

כפית אבקת קארי

כפית כמון

כפית פפריקה מעושנת

כפית ג'ינג'ר טחון

 

לקישוט:

עגבניות שרי חצויות

פרוסות חלפיניו

גבינה בולגרית

גרעיני תירס

רוקט

 

הוראות הכנה:

פורסים את עליי הטורטייה למשולשים קטנים ומסדרים על רשת אפייה/ בסיר טיגון אוויר חם

ומזלפים מעל שמן זית.

 

מקשטים במלח, פפריקה, שומשום שחור ומכניסים לתנור עם תוכנית טיגון אוויר/סיר טיגון אוויר חם למשך 10 דקות בחום של 190 מעלות.

 

במחבת עמוקה מבשלים טונה מסוננת מקופסת שימורים ומיץ תפוזים.

מוסיפים רוטב עגבניות, קורט מלח, פלפל שחור גרוס, אבקת קארי, כמון, פפריקה מעושנת, ג'ינג'ר טחון ומערבבים היטב.

 

מעבירים לכלי הגשה ומעטרים בעגבניות שרי, חלפיניו, גבינה בולגרית, תירס ורוקט.

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImage('cbd8dc95-195b-4461-b656-4c2576e58f78','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('cbd8dc95-195b-4461-b656-4c2576e58f78','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה