$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/12/25/d8ebac34-27d0-4390-81bf-fac7d4d5035b.gif',18850,'ביג אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7f7a57dc-87d1-44ac-bd4e-d8b7527e37c6','/dyncontent/2024/12/25/211d3eaa-f06f-4f07-b0a4-eb102e78d7cd.jpg',18846,'סימול אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
מי שמעוניין מוסיף יחד עם מרכיבים אלו את הירק הקצוץ ו/או השום הכתוש ו/או הבצל המטוגן ו/או הפלפל השחור.
מחממים שמן על להבה בינונית במחבת רחבה (עד כחצי גובה הקציצה).
בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות קטנות, מי שרוצה טובל אותן בקמח מצה ואז מטגנים בשמן החם. כעבור כ-2-3 דקות, כשהצד התחתון של הקציצות משחים, הופכים אותן ומטגנים עוד דקות בודדות.
את הקציצות המטוגנות מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומניחים על כל שכבת קציצות עוד שכבת נייר סופג וכך עורמים אותן עד סיום הטיגון.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fc71eb2a-1d58-45eb-8530-a080258c3bb9','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('fc71eb2a-1d58-45eb-8530-a080258c3bb9','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})