המנה שהתחפשה קבלו מתכון משעשע -פשטידת עכבישים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e4c7972f-7d58-4338-845e-11f547e2b77a','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4c7972f-7d58-4338-845e-11f547e2b77a','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4c7972f-7d58-4338-845e-11f547e2b77a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4c7972f-7d58-4338-845e-11f547e2b77a','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4c7972f-7d58-4338-845e-11f547e2b77a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4c7972f-7d58-4338-845e-11f547e2b77a','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e4c7972f-7d58-4338-845e-11f547e2b77a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
פורים הוא חג המסמל שמחה והומור, וכמו בכל דבר הקשור לחג זה, גם האוכל מושפע מהאווירה החגיגית. מנות שמתחפשות הן דרך נפלאה להוסיף צחוקים וחיוכים לשולחן. לכבוד החג, מתכון פשטידת עכבישים המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
פשטידת עכבישים מרכיבים:
2 שיני שום, קלופות וקצוצות 1 בצל, קלוף וקצוץ 500 גרם בשר בקר טחון 100 מ"ל יין אדום 10 גרם עשבי תיבול בנוסח פרובנס עגבניות חתוכות מפחית (800 גר') 1 קוביית ציר בקר 100 גרם גבינת צ'דר טבעונית מגוררת 350 גרם פסטה מסוג ריגטוני שמן זית כתית מלח פלפל שחור טחון זיתים שחורים מגולענים צבע מאכל אדום הוראות הכנה: מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את השום והבצל במשך 10 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון ומקפיצים תוך כדי ערבוב עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את היין האדום ומגבירים את הלהבה. כשהאלכוהול מתאדה, מוסיפים את עשבי התיבול, העגבניות וקוביית ציר הבקר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים במשך שעה ורבע. מדי פעם מערבבים. מרתיחים את פסטת הריגטוני במי מלח במשך 6 דקות ומסננים. מרפדים תבנית קפיצית בקוטר 18 ס"מ בנייר אפיה משומן. ממלאים את התבנית בריגטוני ויוצקים מעל את רוטב הבולונז, לאט לאט, ומאפשרים לו לחדור לתוך הפסטה. מכסים את כל המנה עם הצ'דר הטבעוני המגורר. מבשלים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עם חום עליון ותחתון, במשך 10 דקות. קישוט והגשה: בעזרת צבע מאכל אדום וזיתים שחורים, יוצרים צורות של אישונים "מדממים" או עכבישים.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('50c83969-a29b-4e97-9105-2e31aac9d116','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('50c83969-a29b-4e97-9105-2e31aac9d116','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15],[function() {setImageBanner('50c83969-a29b-4e97-9105-2e31aac9d116','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|