דג לברק בממרח לימון עם ירקות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('880ab25e-0e16-41cf-bdcd-e21058c461b8','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('880ab25e-0e16-41cf-bdcd-e21058c461b8','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('880ab25e-0e16-41cf-bdcd-e21058c461b8','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('880ab25e-0e16-41cf-bdcd-e21058c461b8','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('880ab25e-0e16-41cf-bdcd-e21058c461b8','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('880ab25e-0e16-41cf-bdcd-e21058c461b8','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,21622,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('880ab25e-0e16-41cf-bdcd-e21058c461b8','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,21622,'Image','');},15]]);})
חברת "משני", יצרנית סלטי הפרמיום המובילה בישראל, מגישה לרגל ראש השנה וחגי תשרי מתכון חגיגי ויפיפה, של דג לברק בממרח לימון עם ירקות. ממרח הלימון של "משני" עשוי מלימונים טריים ומעניק לדג טעם וארומה נפלאים. המתכון קל להכנה, מתאים למנה ראשונה או עיקרית בארוחת החג, להנאת כל המשפחה.
מצרכים (לכ-4 מנות): 2 יח׳ דג לברק מפולט ונקי מאידרות 1/4 ממרח לימון של "משני" (אריזת 300 גרם)
4 תפו״א בינוניים 1 חב פלפלים קטנים (טינקרבל) 1/2 ראש ברוקולי 2 כפות שמן זית לתיבול 1/4 כפית מלח ופלפל אופן ההכנה:
- חוצים כל פילה דג לחצי, מורחים ממרח לימון של משני ומשהים למשך 20 דקות לפחות.
- מחממים תנור לחום גבוה (כ-250 מעלות).
- מבשלים במי מלח את תפוחי האדמה בשלמותם, מקלפים ופורסים לפרוסות. חותכים את הברוקולי לתפרחות.
- מתבלים את תפו״א, הברוקולי והפלפלים בשמן זית, מלח ופלפל.
- צולים בתנור את תפו״א והברוקולי עד השחמה.
- צולים את הדג והפלפלים כ-7 דקות.
- מסדרים על צלחת הגשה את הדג והירקות ומגישים בתוספת תלוליות ממרח לימון על הצלחת. בתיאבון!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('606c3ee7-78b4-425b-b6f6-e90386c8c624','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21624,'Image','');},15],[function() {setImage('606c3ee7-78b4-425b-b6f6-e90386c8c624','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=21624\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|