טיפים קטנים למטבח ששווה להכיר
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('619e2829-3a26-4bc7-b931-dce5d8b686fc','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('619e2829-3a26-4bc7-b931-dce5d8b686fc','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('619e2829-3a26-4bc7-b931-dce5d8b686fc','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('619e2829-3a26-4bc7-b931-dce5d8b686fc','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('619e2829-3a26-4bc7-b931-dce5d8b686fc','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('619e2829-3a26-4bc7-b931-dce5d8b686fc','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('619e2829-3a26-4bc7-b931-dce5d8b686fc','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,22454,'Image','');},15]]);})
חשבתן שאתן יודעות הכול על המטבח, מפעם לפעם נפתיע אתכן עם טיפים קטנים אבל שמצילים.
מצילים את הסיר מעודף מלח –
שפכתם יותר מדי מלח לסיר? הוסיפו תפוח אדמה מקולף - הוא יספוג את עודף המלח שבסיר.
שימושים נוספים למלח
כשאתן מרתיחות את הביצים, דאגו להוסיף לסיר מלח, בזכותו הקליפה לא תתפצח.
מומלץ להוסיף מלח לקופסאות פלסטיק הריקות שאתן מאכסנות בארונות- כך הן לא יסריחו.
ניצלים מאוכל שרוף:
שרפתן את הרוטב? שפכו אותו למחבת נקייה, הוסיפו לו סוכר(הוא ינטרל את הטעם השרוף) תוך שאתן ממשיכות לבשל
שרפתם סיר אורז? הניחו פרוסת לחם לבן על גבי האורז השרוף במשך 5-10 דקות - הטעם השרוף יעלם כלא היה.
בשר קפוא:
כשאתן מוציאות בשר מהמקפיא, הוסיפו מעליו מעט חומץ - הוא ירכך את הבשר ויעזור לו להפשיר מהר יותר.
חווית אירוח עם קרח:
הקפיאו חתיכת לימון עם מים בתבניות הקרח שלכם כדי להכין קוביות קרח מרעננות ויפות. לחלופין, אפשר גם עם פירות הדר.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4320542d-0918-4eaa-8c25-fd4689c3aa20','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,22456,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4320542d-0918-4eaa-8c25-fd4689c3aa20','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,22456,'Image','');},15],[function() {setImage('4320542d-0918-4eaa-8c25-fd4689c3aa20','\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-size: 18px;\"\u003e\u003cstrong\u003eהיי, בלוח החדש של אשדוד נט כבר ביקרת? כל הדירות למכירה/השכרה באשדוד, חיפוש עבודה, מסחרי ועוד, שווה ביקור. לחץ כאן!\u003c/strong\u003e\u003c/span\u003e\u003c/p\u003e\u003ca href=\u0027/Website/BannerClick?id=3089\u0026AreaId=22456\u0027 rel=\u0027nofollow\u0027 class=\u0027iframe_cover\u0027 target=\u0027_blank\u0027\u003e\u003c/a\u003e',true);},15]]);})
|
|
|
|