מסעדת הלואו קוסט הראשונה בישראל, נפתחה באשדוד

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5ac6037d-80a7-4f75-8ce1-b824f525943a','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5ac6037d-80a7-4f75-8ce1-b824f525943a','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5ac6037d-80a7-4f75-8ce1-b824f525943a','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5ac6037d-80a7-4f75-8ce1-b824f525943a','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5ac6037d-80a7-4f75-8ce1-b824f525943a','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5ac6037d-80a7-4f75-8ce1-b824f525943a','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5ac6037d-80a7-4f75-8ce1-b824f525943a','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

כל התפריט ב10 שקלים מציעה קינובו, מזללה יפנית שמציעה אוכל המבוסס על דוכני האוכל בשחנאי, טוקיו, בנקוק ועוד. הסניף הראשון בארץ נבחר להיות בביג פאשן שבאשדוד .

אחרי בתי הקפה והסופרמרקטים והרשתות המוזלות... הלואו קוסט בענף המזון מגיע גם לענף המסעדנות הכל כך מורכב, כשהעיר אשדוד נבחרה להיות זאת שתביא את הבשורה לעולם.

המסעדה האסיייתית  החדשה העונה לשם - "קינובו" נפתחה היום באשדוד במגמה מוצהרת להפוך לרשת ארצית – בת 30 סניפים.

ההשקעה של 2 מיליון שקל.  המיקום - קניון ביג פאשן אשדוד. השטח 180 מ"ר.

השוס - המסעדה תציע תפריט במחיר קבוע של 10 שקלים לכל מנה.

המודל - מנות קטנות יותר במחיר זול משמעותית יותר.

מנת הסושי למשל תמכר ב10 שקלים (לעומת 25 שקלים בממוצע) אך היא תכלול שש יחידות במקום שמונה יחידות.

כך השיפודים במשקל של 70 גרם במקום של 100 גרם לשיפוד, המיני בורגרים, היקיטורי (70 גרם) ועוד  שימכרו ב10 שקלים למנה.

"אני נותן 25 אחוז פחות במנה ובמחיר חותך 60 אחוז - המנות הסטנדרטיות הוקטנו במקצת אבל בצורה שבה הלקוח עדיין מרוויח יפה" כך אומר איתי יונס, היזם והשותף במסעדה ומוסיף: 

"אנחנו קונים רק מוצרים שבעונה, כך שאנו חוסכים בעלויות חומר גלם".

מה נקבל ב10 שקלים?

המבורגר בקר עם אייסברג ומלפפונים בכבישה מהירה, המבורגר טבעוני עם עדשים,

פטריות סלסלת בצל ירוק ועלים ירוקים, שיפודי יקיטורי, שניצל פנקו על מקל, שיפוד קבב מלזי, שיפוד סלמון, שיפוד פרגית תאילנדי, מבחר רולים של סושים, מנות צ'יפס ואורז אסיאתיות.

אני מקווה שבעתיד נוכל להכניס עוד מנות לתפריט בקונספט הזה כגון - כמו "פיש אנד צ'יפס" אומר יונס.

למה דווקא אשדוד תחילה?

"אשדוד היא עיר מדהימה, יש בה אחלה אנשים, אני מכיר היטב את אשדוד כי יש לנו כאן סניף של אצ'ה בגן העיר ואני מאמין בה". מסביר יונס - ומוסיף כי - 

"קניון הביג פאשן, שנפתח הוא היפה והמרשים ביותר בישראל - זהו קניון עם חווית קניה מדהימה. קניון פתוח שנותן חוויה של רחוב, בדיוק מה שרצינו. רצינו להתחיל במקום שיש יש הרבה הולכי רגל ושחוויית הלקוח תהיה מעולה. והשילוב ביו הקניון לעיר הוא שילוב מנצח שהביא החלטה לפתוח בעיר".

שיטת הפריסה בעתיד:

הסניף הראשון, כאמור, נפתח היום באשדוד ובעתיד יפתחו סניפים רבים נוספים בכל חלקי הארץ, על פי מודל זכיינות (בהנחה שהסניף באשדוד יביא תאבון לאחרים).

הקשיים הצפוים:

הקושי שיצטרכו בעלי המסעדה לעמוד בפניו הוא המחזור הגבוה שהמסעדה תהיה חייבת לעמוד בו כדי להצליח לעמוד על הרגליים, אל מול תשלומי השכירות, הארנונה, העובדים ועוד ועוד שיוצאים מידי חודש, עוד קודם לעלויות המזון הישירות.

עלויות אלו הם מעמסה משמעותית לכל מסעדה והשאלה אם המסעדה החדשה תוכל לעמוד בזאת?

האופטימיות:

על פניו נראה כי מדובר ביזמים מנוסים אשר יודעים לאן הם מובילים -  

מי שעומד מאחורי המיזם, הוא מייסד הרשת הוא איתי יונס, הבעלים של רשת המסעדות היפניות אצה, הוא שותף גם במסעדה המקסיקנית מקס אנד קו ובמאפיית לחם.

על פי הצהרתו של יונס, המסעדה תצליח להיות רווחית בזכות מודל מאוד ברור.

המודל העסקי של קינובו:

מסת מכירות גבוהה אל מול מנות מדודות באופן מדויק.

הלקוח מקבל מנה בגודל שמתאים בדיוק לצרכיו, וזמן העבודה עליה קצר יחסית.

מגוון המנות המצומצם יחסית, יקטין את הפחת וכך פחות מנות ייזרקו בסוף היום לפח.

כוח האדם שנדרש לתפעול גריל שממנו מופקות מספר מנות בו זמנית, הוא מצומצם יחסית לכח אדם שעובד במטבח ונדרש לעבוד על כל מנה בנפרד.

אך גם אם מודל זה יעבוד באופן מקצועי ומושלם, עדין תזדקק המסעדה למחזור מכירות  גבוה של יפחת מחצי מיליון ₪ 

כלומר שלפחות 10,000 איש בחודש, יקנו בממוצע כחמש מנות כל אחד.

וכאן נכנס לתמונה הקהל האשדודי  -

יבוא או לא יבוא בהמוניו?

יאהב או לא יאהב?

זאת השאלה הפתוחה...

איתי ושותפיו מאמינים שכן!

בהצלחה!

שעות פתיחה: א'-שבת 11:30- עד הלקוח אחרון.

אין תעודת כשרות למסעדה.

$(function(){setImageBanner('25785757-84a8-4e29-9c77-33f629c1ebdd','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,false,20076,'Image','');})
 
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cd3c758f-18f4-42c4-9d80-13d38fd1b6fb','/dyncontent/2017/6/5/ddc064ee-648d-4ba4-ad6e-72da51a98ff7.jpg',1808,'אייטם לוח אשדוד נט 525*60',525,78,true,18157,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('cd3c758f-18f4-42c4-9d80-13d38fd1b6fb','/dyncontent/2017/6/1/c41baeb6-e29b-4415-b67b-b3940dd9bdf5.gif',1807,'אייטם אירועים 525-60',525,78,true,18157,'Image','');},15]]);})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה