צפו: דג טונה במשקל 200 ק"ג נתפס מול חוף אשדוד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('db9cd945-8c46-4e3b-8cc5-06b212aa5c69','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db9cd945-8c46-4e3b-8cc5-06b212aa5c69','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db9cd945-8c46-4e3b-8cc5-06b212aa5c69','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db9cd945-8c46-4e3b-8cc5-06b212aa5c69','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db9cd945-8c46-4e3b-8cc5-06b212aa5c69','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db9cd945-8c46-4e3b-8cc5-06b212aa5c69','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20074,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db9cd945-8c46-4e3b-8cc5-06b212aa5c69','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20074,'Image','');},15]]);})
דייגים תפסו אתמול שלושה דגי טונה ענקיים - הגדול ביותר במשקל 200 ק"ג. הדג הועבר בשלמותו למסעדת "יאקימונו" בתל אביב, שם הפך לאטרקציה במטבח
שלושה דגי טונה ענקיים במשקלים 100, 150 ו-200 ק"ג נתפסו על ידי דייגים מול חופי אשדוד. הטונה, מסוג בלו פין, עושה את דרכה לכיוון יוון בתקופה זו של השנה בשל גודלם, ובשל העובדה שתפיסת הטונה מתבצעת בחכה, נדרשים אביזרים מיוחדים לדייג כמו חכה מיוחדת, מנוף ומגלשה.
הדג, שנקנה בשלמותו על ידי מסעדת "יאקימונו" בתל אביב, יצר חגיגה שלמה במטבח של המסעדה. הפילוט עצמו ארך חצי שעה, אבל הניקיון והחלוקה שלו ארכו יום שלם: "הפילוט של הטונה היה החלק הקל של העניין", מסר אלכסנדר כהן בעל המסעדה. "הוא לא לוקח הרבה זמן כי אנחנו מאוד מיומנים בפילוט של דגים כאלה גדולים. אנחנו קונים דגים שלמים כי אז אנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו מקבלים ואין לנו בלאי. אבל הניקיון וההתעסקות זה עבודה סיזיפית של כמה שעות. צריך להוציא את העצמות, לנקות את העור ולחלק את הדג לחלקים. לכל מנה יש נתח שונה וצורת חיתוך שונה. זו ממש פרוצדרוה שלמה".
$(function(){setImageBanner('3191b30d-c4e2-43a5-846b-213f91e7d2ef','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,false,20076,'Image','');})
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f413c517-7817-4f79-8a32-d379bbb06408','/dyncontent/2017/6/1/c41baeb6-e29b-4415-b67b-b3940dd9bdf5.gif',1807,'אייטם אירועים 525-60',525,78,true,18157,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f413c517-7817-4f79-8a32-d379bbb06408','/dyncontent/2017/6/5/ddc064ee-648d-4ba4-ad6e-72da51a98ff7.jpg',1808,'אייטם לוח אשדוד נט 525*60',525,78,true,18157,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|