למען הסביבה: מסעדת עלמא החליפה את קשי הפלסטיק בקשים מתכלים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4a1b970a-622e-43db-b742-e7fb58c15d1f','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4a1b970a-622e-43db-b742-e7fb58c15d1f','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4a1b970a-622e-43db-b742-e7fb58c15d1f','/dyncontent/2024/12/12/cc29f6c5-8b6f-44ae-83f2-5b270e1cf99c.jpg',18806,'תדהר אייטם כתבה משרדים',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4a1b970a-622e-43db-b742-e7fb58c15d1f','/dyncontent/2024/12/2/801195ab-1e3f-4e89-8ce0-eb96f2627393.jpg',18771,'משכן עונת המנויים ילדים אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4a1b970a-622e-43db-b742-e7fb58c15d1f','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4a1b970a-622e-43db-b742-e7fb58c15d1f','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20364,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4a1b970a-622e-43db-b742-e7fb58c15d1f','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20364,'Image','');},15]]);})
פלסטיק out: כחלק מתהליך הפיכת העסק לידידותי לסביבה, בעלי מסעדת "עלמא" שברחוב מרטין בובר באשדוד הוציאו את קשי הפלסטיק משתי המסעדות שבבעלותם, ובמקומם מגישים את המשקאות עם קשים מתכלים מנייר. גבע מימון, מבעלי המסעדה: "הטבע הוא מקור הפרנסה שלנו, אנחנו לא יכולים להחזיר לו רעה תחת טובה"
בעלי המסעדות "עלמא" ו-"מא" באשדוד מובילים שינוי למען ובשם הסביבה, ובצעד חסר תקדים, כחלק מתהליך הפיכת המסעדות לידידותיות לסביבה, הם הוציאו את קשי הפלסטיק משני המקומות הפועלים בסמוך לחוף הים ברחוב מרטין בובר, ומגישים ללקוחות את המשקאות עם קשים מתכלים מנייר.
"לעת עתה החלפנו את הקשים, אך עדיין נעשה אצלנו שימוש בפלסטיק כשהשאיפה להוציא אותו לגמרי" – מספר גבע מימון מבעלי המסעדה. "מה שקורה הוא שהתחום הזה לא כל כך נגיש ויש את התפיסה שחומרים מתכלים יקרים יותר, אבל עבורנו כדור הארץ חשוב הרבה יותר, על אחת כמה וכמה כשמדובר בשתי מסעדות הסמוכות לחוף הים". "כבעל עסק אתה עסוק בהרבה מאוד דברים שהעסק מזמן אליך" – הוא מסביר, "והנושא הזה של הפיכת העסק לידידותי לסביבה איפשהו נשאר מאחור, אבל הוא תמיד הלך איתנו - השותפים. אין מקום להעלים ולהתעלם מהפלסטיק ומהפגיעה בסביבה. הטבע הוא מקור הפרנסה שלנו בסופו של דבר, אנחנו לא יכולים להחזיר לו רעה תחת טובה".
$(function(){setImageBanner('d091e6ee-211f-4ff9-b20d-43d7e85a15cf','/dyncontent/2024/12/16/23348308-a338-4763-a45a-8b7b83b66035.jpg',14997,'עיריה אייטם כתבה ',525,78,false,20366,'Image','');})
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d13c980d-9d06-4e54-83a6-de7c05de451b','/dyncontent/2017/6/1/c41baeb6-e29b-4415-b67b-b3940dd9bdf5.gif',1807,'אייטם אירועים 525-60',525,78,true,18478,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d13c980d-9d06-4e54-83a6-de7c05de451b','/dyncontent/2017/6/5/ddc064ee-648d-4ba4-ad6e-72da51a98ff7.jpg',1808,'אייטם לוח אשדוד נט 525*60',525,78,true,18478,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|