סיפורי אשדוד- טעם של עוד פעם
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('057433a4-d7f1-4a91-ba72-cd9cffb779d0','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('057433a4-d7f1-4a91-ba72-cd9cffb779d0','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('057433a4-d7f1-4a91-ba72-cd9cffb779d0','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('057433a4-d7f1-4a91-ba72-cd9cffb779d0','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('057433a4-d7f1-4a91-ba72-cd9cffb779d0','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('057433a4-d7f1-4a91-ba72-cd9cffb779d0','/dyncontent/2021/12/16/db70c282-da69-4caf-8fba-19e78cd25ab6.gif',15238,'בלו קאסל אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('057433a4-d7f1-4a91-ba72-cd9cffb779d0','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('057433a4-d7f1-4a91-ba72-cd9cffb779d0','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20403,'Image','');},15]]);})
פסטיבל 'מדברים מהבטן' ננעל בערב חגיגי ונוסטלגי ומקורי - 'בטעם של פעם' בהפקתה האמנותית של אילנית סוויסה.
מנחת האירוע אודיה קורן, הצחיקה את הקהל בהומור השנון שלה ונהנתה יחד עם הקהל לשמוע סיפורים מקומיים שנדמו לצעירים שבקהל כאילו קרו לפני שנות אור ולוותיקים שבקהל נדמה היה כי התרחשו רק אתמול.
גיבורי הערב: אילן גילאון, בריג'יט דוקהן, אידי ישראלוביץ' ובני מיימון דיברו מהבטן עם קורטוב נוסטלגיה וגעגוע למה שהיה פה פעם : טעמים שהיו ונשכחו, מסעדות שהוקמו אי שם במרחבי הזמן ועדיין מהוות מוקד משיכה. מנות דגל מופלאות עם טעמים וריחות שנצרבו בזיכרון, סיפורים עליהם גדלנו- על איש הקרח ועל מוכר הנפט שהביאו את מה שצריך כדי לבשל.
אפשר היה לחוש בקהל את ההתרגשות שעוררו הזיכרונות, אודיה המנחה הג'ינג'ית והנמרצת דייקה כשאמרה: "מרגישה שאני שואלת שאלה וכולם בקהל יודעים לענות עליה". במהלך האירוע הוקרן סרטון דוקומנטרי קצר שתיאר את יהושוע פרץ מציג את רובע ב' הזכור לטוב שהיה למרכז של אוכל ביתי ומטעמי עדות דוגמת מסעדת סן-רמו המיתולוגית.
את הסיפורים על מעלליהם הקולינריים של המרואיינים ליוותה תכנית אמנותית עם הרכב שהוקם במיוחד לערב זה ובו חברו יחד ולארי פרץ, מאור מויאל ונדב לוי בניהולו המוזיקלי של שגיא בן שבת. לסיום התכבדו באי האירוע בסברינות מעשה ידיו של הקונדיטור אבי לביא -קינוח שהותיר טעם של עוד.
צילום: odrey
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4674aba2-fa8a-4279-a19d-96ce16d35175','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,20405,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4674aba2-fa8a-4279-a19d-96ce16d35175','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,20405,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|