פסטיבל "עמים וטעמים" יצא לדרך באשדוד!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c0773686-cdde-4bac-a7fd-c4640d4eef6e','/dyncontent/2024/10/29/fc678000-eec2-4266-be8e-2015e1b07daa.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0773686-cdde-4bac-a7fd-c4640d4eef6e','/dyncontent/2024/11/4/f019ab0d-85f9-4099-85ce-a0c4f16ee830.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0773686-cdde-4bac-a7fd-c4640d4eef6e','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0773686-cdde-4bac-a7fd-c4640d4eef6e','/dyncontent/2024/10/28/0332465c-494d-442b-9555-69f107e59b26.gif',18596,'לב ישראלי אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0773686-cdde-4bac-a7fd-c4640d4eef6e','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0773686-cdde-4bac-a7fd-c4640d4eef6e','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0773686-cdde-4bac-a7fd-c4640d4eef6e','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c0773686-cdde-4bac-a7fd-c4640d4eef6e','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15]]);})
רביעי וחמישי משעה 18.30 - פסטיבל האוכל האהוב והמוצלח חזר לגן אלישבע עם למעלה מ-40 ממסעדות העיר שמציגות במשך יומיים מנות מיוחדות והכל - במחיר של 10 שקלים בלבד למנה. כל הפרטים בידיעה
מתי בפעם האחרונה טעמתם סלופי-ג'ו אמריקאי, בטטה ווארה הודית, קבב בוכרי, פריקסה טוניסאי, צ'יבורקי גיאורגי, קוסקוס מרוקאי ועוד עשרות מנות משלל מטבחים וסגנונות קולינאריים מסביב לעולם - במתחם אחד? פסטיבל "עמים וטעמים" האהוב והמוצלח חוזר מחר (רביעי) לגן אלישבע באשדוד עם למעלה מ-40 ממסעדות העיר שיציגו במשך יומיים מנות מיוחדות, תחת ניהולו של היועץ הקולינרי של הפסטיבל, השף יוחאי ז'נו ממסעדת באדה-בום והכל - במחיר של 10 שקלים בלבד למנה. בתיירות אשדוד מבטחים כי השנה צפוי פסטיבל מושקע לא פחות משנים עברו, עם המון מנות חדשות שיצטרפו למגוון הקולינארי העשיר.
לצד האוכל, גם האווירה בפסטיבל תהייה בינלאומית כשלהקות מוזיקה ומחול יופיעו לאורך הערב על הבמות וירקדו וינגנו מוזיקה ממדינות שונות בעולם – סמבה ברזילאית, מוזיקה אנדלוסית ערבית, מופע מחווה לביטלס, שאנסונים צרפתיים, טרובדור איטלקי, נגן בוזוקי יווני ועוד'. המסעדות המשתתפות בפסטיבל השנה: ראיחונה, בוטרא, זה, אראמיס, מפגש חברים, ויצמן, המרענן, טורו סושי, פיצה בלה, ג'יג'י, טירמיסו, נמסטה, קאיפויה, אדיס עלם, פרדייס, סאבו, גן סיפור, בלייקר בקרי, טמדה, גנאש ועוד. פסטיבל "עמים וטעמים", פארק "גן אלישבע" אשדוד (מאחורי מלון "West") 18-19 במאי בשעות 18:30-23:00. הכניסה לפסטיבל היא ללא תשלום, מחיר כל מנה 10 ₪ בלבד.
$(function(){setImageBanner('8e9220c4-f26a-4c44-8515-c50e9fb9eb72','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,false,20405,'Image','');})
|
|
|
|