הסלון של קלנג חוזר לארח: השף יחי זינו – “הלוחש לדגים”
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('54c65054-fa87-4228-b31c-19cae5757dab','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18504,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54c65054-fa87-4228-b31c-19cae5757dab','/dyncontent/2024/8/21/6581fe1f-546c-4598-b8e6-86cd7af10d3f.jpg',18239,'עירייה אייטם ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54c65054-fa87-4228-b31c-19cae5757dab','/dyncontent/2024/8/7/5067193b-26d8-471b-8cdb-027b2ddffd67.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54c65054-fa87-4228-b31c-19cae5757dab','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54c65054-fa87-4228-b31c-19cae5757dab','/dyncontent/2024/9/8/9c8b4e81-c302-484f-8021-2228ff2f53ca.jpg',18400,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54c65054-fa87-4228-b31c-19cae5757dab','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18020,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54c65054-fa87-4228-b31c-19cae5757dab','/dyncontent/2021/12/16/db70c282-da69-4caf-8fba-19e78cd25ab6.gif',15238,'בלו קאסל אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('54c65054-fa87-4228-b31c-19cae5757dab','/dyncontent/2024/8/27/9d7f959a-bbf3-4870-ac1e-bb6b597a0e74.jpg',18332,'אלפרד טניס אייטם כתבה ',525,78,true,20403,'Image','');},15]]);})
בית קלנג באשדוד מזמין אתכם לחידוש מפגשי התרבות המרגשים במסגרת “הסלון של קלנג”, סדרת מפגשים עם דמויות מעוררות השראה מתחומי האמנות, התרבות והקולינריה. במפגש הראשון לאחר החגים יתארח שף יחי זינו "הלוחש לדגים"
כאמור, המפגש הראשון לאחר החגים, יתקיים ביום שלישי (29.10) בשעה 19:30, בהשתתפות יחי זינו, השף והבעלים של מסעדת “פסקדו” – אחת ממסעדות הדגים המובילות והאהובות בישראל.
יחי זינו, המכונה “הלוחש לדגים” בזכות מיומנויותיו יוצאות הדופן בעבודה עם חומרי גלם מן הים, יחשוף בפני הקהל את הדרך שעשה מילדותו ועד להפיכתו לשף מוביל ומצליח.זינו יספר על החיבור העמוק שלו לים, לתרבות הקולינרית הים תיכונית ולמשפחה, שעומדת במרכז העשייה שלו. במהלך הערב הוא ישתף כיצד ניהול מסעדה מצליחה כמו “פסקדו”, במקביל לחיי משפחה, הוא אתגר אך גם מקור השראה יומיומית. “הסלון של קלנג” הוא חלק מסדרת מפגשים שמתקיימים בבית קלנג, המרכז התרבותי הפועל מתוך תחושת שליחות קהילתית באשדוד. בית קלנג מהווה מקום מפגש לאנשי רוח, אמנים, שפים ודמויות מפתח מהעולם התרבותי, המגיעים לשתף מהידע, הניסיון וההשראה שלהם. המפגשים פתוחים לקהל הרחב, ומאפשרים למשתתפים הזדמנות נדירה להכיר מקרוב את הדמויות המובילות בתחומן ולשמוע על הדרך האישית שהביאה אותן למקום בו הן נמצאות. את הערב הערב תנחה דורית אללי מנהלת בית קלנג, שתראיין את זינו ותעמיק יחד איתו בנושאים כמו תשוקה לים, מסורת קולינרית, וחלומות גדולים שמתגשמים. הכניסה חופשית ומותנית בהרשמה מראש בלבד
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('79d926a6-2080-490e-8c85-55bebae3714f','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,20405,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('79d926a6-2080-490e-8c85-55bebae3714f','/dyncontent/2024/11/5/1a11d1f3-11d6-4bca-aa9a-709aa900e036.gif',18651,'סמי שמעון אייטם כתבה ',525,78,true,20405,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|