שוקולד בוטיק מהמקום המפתיע ביותר שחשבתם עליו

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2239e392-21ee-4beb-b088-d68196a68484','/dyncontent/2024/2/21/19022398-7ad1-43fb-980e-4729804bbbee.gif',17526,'הילה אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2239e392-21ee-4beb-b088-d68196a68484','/dyncontent/2024/4/21/1cebc6c2-b3bd-4e6e-9f9a-6a934a51d3d5.jpg',17792,'נמל אייטם כתבה',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2239e392-21ee-4beb-b088-d68196a68484','/dyncontent/2024/4/21/a7408a5b-8ce8-46ed-8747-f2328b41174f.jpg',17791,'סימול פסח אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2239e392-21ee-4beb-b088-d68196a68484','/dyncontent/2024/3/21/79c4fc7d-daf2-4d30-9381-e64313eaf03f.gif',17653,'די אוון אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2239e392-21ee-4beb-b088-d68196a68484','/dyncontent/2024/3/19/08f1124b-66b0-4b70-8f17-5dd7ae679819.gif',17617,'מכבי אסתטיקה אייטם כתבה ',525,78,true,21779,'Image','');},15]]);})
להאזנה לתוכן:

מה עושה צעיר שמחפש מקצוע שלא ישעמם אותו ויאפשר לו לעשות את מה שהוא אוהב באמת? פותח מפעל ביתי לשוקולד בוטיק ומייצר פרלינים יוקרתיים לתושבי הדרום

דניאל קרמר

כשדניאל קרמר, בן 22, חשב על עתידו, היה לו ברור שהוא לוקח את האהבה הגדולה שלו לבישול ומתמקצע בתחום יצירתי ומאתגר זה. כעת, כל מה שנותר לו לעשות זה לבחור את בית הספר שבו ילמד את המקצוע ואת הכיוון הספציפי שבו ירגיש הכי טוב.

יסודי ומעמיק כדרכו, בדק ומצא כי בית הספר לקונדיטוריה של אסטלה הוא המקום שעונה על הדרישות שלו לאיכות, ומסלול השוקולטיירים המקצועי הוא תחום ההתמחות הייחודי שלו. מרגע זה, הדרך להצלחה ולהתמקצעות פתוחה בפניו.

סקר הפרלינים הגדול

דניאל קרמר הוא צעיר תושב אשקלון, שחיפש את הדרך המקצועית שלו אבל ידע שהוא חייב לעשות משהו יצירתי שידבר אליו ויהיה ייחודי. זה לא מקרי שבחר בתחום הקונדיטוריה, מתברר. כילד, הסתובב במטבח של אמו, צפה בה ולמד ועם הזמן סייע לה באפייה הביתית שהצטיינה בה בעצמה. מעניין שהפרט הזה מופיע בסיפור חייהם של לא מעט שפים מפורסמים, כך שדניאל קרמר נמצא בחברה טובה יחד עם הגדולים ביותר בתחום הקולינרי.

במקרה שלו הוא אכן חולם בגדול ומתכוון להגשים צעד אחר צעד בצורה מתוכננת ומסודרת את חלומו על מפעל שוקולד בוטיק לייצור פרלינים באשקלון. אבל לפני שהחליט על הכיוון הוא עשה, שוב, תחקיר יסודי ובדק מה תושבי אשקלון והדרום יודעים על שוקולד בוטיק ופרלינים.

הוא גילה כי הידע שאף לאפס לפי הממצאים, אבל זה לא ייאש אותו אלא להפך, זה בדיוק מה שדרבן אותו לעשות. תוך כדי עשייה, הוא שואף לא רק להנחיל את הידע הזה לדרומיים, אלא גם להגיע לכמה שיותר מקומות עם הפרלינים המופלאים והאסתטיים שהחל לייצר בבית.

 

 דניאל קרמר

 

מפעל שוקולד ביתי שהוא גם משפחתי

קרמר סיים את לימודי השוקולטייר וחזר הביתה כדי להתחיל לעבוד, יסודי ונחוש כדרכו. הוא ייסד במטבח הבית את מפעל שוקולד הבוטיק שלו בגרסה ההתחלתית ולשם כך גייס לעבודה את אחיו גלעד, בן 16. יחד, הם מפתחים טעמים ייחודיים לפרלינים ומחלקים טעימות לאנשים שהם סומכים על דעתם.

הטעמים מעוררים את הדמיון בעינוגי החך שהם מציעים, כמו טירמיסו, קפה, רום בננה, דובדבן אמרנה, לימונענע, ואפילו כמה טעמים "קונבנציונליים" יחסית, כמו תות, פטל ופיסטוק. הפרלינים עשויים משוקולד מעולה בלבד ומחומרי גלם שנחשבים לטובים ביותר, משום שהקפדה על סטנדרטים של ייצור מעולה היא התנאי הבסיסי של קרמר להצלחה.

עיצובים מרהיבים ואסתטיים

כשמקשיבים לדניאל קרמר מדבר על שוקולד וייצור פרלינים אי אפשר שלא להתפעל מהרצינות שבה הוא מתייחס לעבודה ולמכלול השיווק כולו. המקצועיות והקפדנות שלו הן תכונות שקשה למצוא בימינו אצל צעירים בגילו, ולכן כל מי שעוקב אחריו יכול לנחש בקלות כי צפוי לו מסלול צמיחה מזהיר. רק מי שיודע בדיוק מה הוא רוצה וגם מתווה מסלול מדויק ומחושב אליו מגיע לשם בסופו של דבר.

אלא שיש לו גם יתרונות נוספים שגם אותם נדיר למצוא. לדניאל קרמר יש חוש אסתטי מפותח ויצירתיות מפליאה, והוא ללא ספק בעל טעם משובח. זה ניכר לא רק בבחירה של מסלול שוקולד הבוטיק, אלא גם בעיצובים המרהיבים שהוא בוחר לפרלינים שלו, שהוא צובע בצבעי מאכל טבעיים מיוחדים ומעצב בצורות מעניינות.

גם קו האריזות המושקע שלו מסמן על הכיוון היוקרתי שבחר בעיצוב אלגנטי ומהודר, שמתייחס בכבוד לכל פרלין המונח בחלל משלו. עושה רושם שמאשקלון עומדת לצאת בקרוב בשורת שוקולד הבוטיק המפתיעה והייחודית ביותר.

לפרטים והזמנות ניתן לחייג ל - 054-4512642, 052-3271645

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('63c1f7cd-944f-4965-971f-f27531f92e1d','/dyncontent/2024/4/12/5a942a28-5c63-409d-b765-2db1b8e6f2c5.jpg',17748,'תיירות אייטם כתבה ',525,78,true,21781,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('63c1f7cd-944f-4965-971f-f27531f92e1d','/dyncontent/2024/4/18/cb46861c-40a3-4bc9-b354-4e7ed0617ae4.gif',17784,'ביג תדמית אייטם כתבה ',525,78,true,21781,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('63c1f7cd-944f-4965-971f-f27531f92e1d','/dyncontent/2023/2/12/e960374e-11ea-41ca-b46e-f63254187ad1.jpg',15395,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,21781,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה