חבילות שי עם יינות
21.08.18 / 22:11
החגים הקרבים מעמידים את העובדים במשק בעמדה של ציפייה, מה יהיה השי לחג השנה. בכל שנה מחולקות עשרות אלפי חבילות שי אשר משמחות את העובדים ומשפחותיהם, חבילות אלו מכילות בדרך כלל מיני שוקולדים, יין מובחר ודברים נוספים. אין כל סיבה לעבור את החגים ללא חבילות שי, כל שכן כאשר מדובר על דרך פשוטה מאוד על מנת להשיג את החבילות הללו.
בדרך כלל מי שמחליט איזו חבילה תונהג בכל שנה היא ההנהלה. ניתן להבין שכל מנהל ירצה להיות הכי מקורי ולספק לעובדים הנאמנים שלו את החבילה המושלמת ביותר. מאידך העסק אמור להיות גם כלכלי ועל כן כדאי לפנות לספק האיכותי ביותר.
מתנות ללקוחות
כל בית עסק נהנה מלקוחות אשר פוקדים את המקום במשך כל ימות השנה. עונת החגים הינה הזדמנות מצוינת להודות להם על נאמנותם ואפשר לעשות זאת על ידי הענקה של חבילות שי ללקוחות. אחד המוצרים הפופולאריים ביותר במהלך החגים הוא היין שנמצא על כל שולחן בכל בית אב כמעט. את היין אפשר לשלב בחבילת שי ולהעניק אותה ללקוח בחנות או לעובדים.
היין הינו מוצר מבוקש בימי החגים ואנשים רבים עושים מאמצים על מנת להשיג בקבוקי יין מובחרים לחג. היות והיין הוא חלק בלתי נפרד מהחגיגה, אז ניתן לשער שכל עובד ישמח לקבל בקבוקי יין במתנה ממקום העבודה שלו.
עם מה ניתן לשלב את היין
כמובן שכל עסק הוא שונה והענקת חבילת שי לראש השנה תלויה בגורמים שונים שיקבעו מה כדאי לתת:
- מספר העובדים – זהו נתון חשוב שכן בדרך כלל ככל שמזמינים יותר כך פוחתת עלות השי. כמובן ששילוב של בקבוקי יין בחבילת שי מתאימה לכל סוג של משרה או עבודה ואפשר למצוא אותם בקרב עובדי הייטק, סבלים בשדה התעופה או אחיות בבית חולים.
- מסגרת התקציב – כל מפעל או חברה מקציבה למטרה זו מסגרת מסוימת שצריך לעמוד בה, ויש לקחת זאת בחשבון כאשר חושבים על הכנה של חבילת שי.
- מה המוצרים הנוספים שנצרף לחבילה. חשוב להתאים את בקבוקי היין למוצרים האחרים ולהתחשב בהם. ישנם סוגים שונים של יינות וניתן להתאימם באופן מדויק.
- גם הכרות עם בעובדים תיתן לנו אינדיקציה על סוג היין. אפשר גם לחלק סוגים שונים של חבילות בהתאם לוותק, לדרגה ולעוד גורמים.
מתי כדאי לחלק את השי
את חבילות השי לעובדים כדאי לחלק בימים שסמוכים לחג, כך ניתן גם לוודא שכולם יקבלו את החבילות ואף אחד לא יישאר נטול חבילה. מומלץ לעשות זאת בצורה מרוכזת תוך הודעה מפורשת מראש ובה כל הפרטים שמספרים על מיקום החלוקה ושעות החלוקה. עדיף לנהל את החלוקה במהלך יום אחד כך שכל עובד יוכל להגיע ולקחת את חבילת השי בזמנו הפנוי.
אל החבילה מומלץ לצרף גם ברכה בכתב עם הקדשה אישית לכל עובד או עובדת. זוהי ההזדמנות להודות לעובדים הנאמנים על השמן והמאמץ שלהם.